Milos_ca 2 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako da uzupcim bregaste ko moze i zna neka pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan cista stvar mehanike 1 i 4 klip u GMT a zatim bregasta 4 cilindar variraju ventili 1 cilindar ti je na paljenju znaci bregovi na cetvtom cilindru moraju biti napeti u ventile red cilindara su ti 1 od poluge za menjanje brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan brate ne bih bas tako radio on ima neke oznake sa stane na paljenju ima TF123 i jos jednu izdvojenu tacku T e sad meni je neki ortak koji ima isti motor rekao da treba staviti na ovu prvu tacki T i da onda useci na bregastima trebaju da budu okrenuti jedan ka drugom,ali to mi nesto ne deluje kako treba kada dovedemu tu tacku 1 i 4 klip su u gornjoj tacki,ali su bregaste totalno kontra e sad ako neko zna fabricki kako se t ouzubljuje neka se javi,ne bih se bas sluzio mojom logikom ;D ipak nije to tomos automatik,ovo cudo ima 16 ventila :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovo ti je osnovo pravilo mehanike kada namas ni jednu oznaku i ne mozes da pogresis bregovi na 4 cilindru moraju biti ussisna bregasta breg prema usisu a izduvna breg prema izduvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Kod tog modela imas oznaku T sa desne strane motora ispod deklanca gde stoje pikapovi ( ako nisi siguran sa kojim zarezom treba da poklopis , odvi svecicu na 1 ili 4 cilindru , gurni srafciger u cilindar pa dovedi klip u gornju mrtvu tacku , pa onda pogledaj oznaku T i odma ces da vidis sa kojim je zarezom poklapas ) Na lancaniku izduvne bregaste imas crticu na kojoj pise EX i nju ravnas sa linijom glave ( skini dihtung poklopca ventila da mozes lepo da uklopis )prema izduvu. Na lancaniku usisne bregaste imas crticu na kojoj pise IN i nju ravnas sa linijom glave prema usisu i to ti je to. Ujedno na taj nacin dobijes to da je cetvrti na vagu, a prvi pali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Okey Racer-u tako sam i mislio da uradim,ali nisam bio siguran javljam sutra sta je bilo ili cu da castim ili cu da placem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan motor namesten,ali locikavo mi nesto radi,cuje se nekakvo zveketanje i greje se dobro,cak su mi i topovi na auspuhu prilicno topli e,sad da li to ima veze sa tim da li je dobro uzubljeno??? hvala unapred na odgovoru,stvarno mi treba pomoc oko ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini da nisi dobro namestio,nadji nekog dobrog majstora,ovako ces samo stetu napraviti,puno srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ako se brzo greju izduvne cevi i topovi nesto nije dobro ustimovano proveri ponovo mozda paljenje nije dobro iproveri ventile da li su nastelovani usisni 0,13-0,18 i izduvni 0,18-0,23......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...