uff 13 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos dodatne opreme na mom ktm-u Zamagljeni cajgeri ;D Zainteresovan neko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Сви су такви. сваки се магли Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Сви су такви. сваки се магли Da samo sto to nije magla vec sitne cestice plastike koja se kruni vremenom od vibracija ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Septembar 3, 2010 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan KTM jednocilindraše treba koristiti kao terapiju kamena u bubregu... Preporučeno konzumirati dosta piva u pauzama terapije kako bi efekat bio potpun. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Сви су такви. сваки се магли Da samo sto to nije magla vec sitne cestice plastike koja se kruni vremenom od vibracija ;D Nisu to sitne cestice plastije nego je to talk prah! Problem se resava za 15 min! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Сви су такви. сваки се магли Da samo sto to nije magla vec sitne cestice plastike koja se kruni vremenom od vibracija ;D Nisu to sitne cestice plastije nego je to talk prah! Problem se resava za 15 min! za 15 sam ga i resio sam a sta ce talk prah u instrument tabli? namackali ga ko bebi guzu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au sad videh, pa dobro si prošao... to se u narodu zove "pepeljara" ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Uff-Pošto gledam šta da uzmem ko sledeći motor, sve sam naokolo pomalo pregledao al mi KTM nekako prošao bez interesovanja a moj uvaženi Učitelj Laza voza ovakvu makinu na kojoj nam je demonstrirao vožnju koju sad sledim. Tebe sam isto molio da mi daš neku obuku u vožnji al eto nisi. Bilo bi mi sad zanimljivo i značajno da izneseš svoje mišljenje dal bi mi takav motor bio prihvatljiv. Sedo sam na Kvaskiju Versus i to bi mi odgovaralo. Ako si raspoložan za neku Huju kad se prolepš, vikni da pogledam makinu u živo a i da naučim nešto, valjda ima šta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Octobar 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ...to se u narodu zove "pepeljara" ;D ;D ;D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...to se u narodu zove "pepeljara" ;D ;D ;D :D pa jes, to taksisti vole leti na semaforu, otvore vrata da iztresu pepeljaru ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan @Uff-Pošto gledam šta da uzmem ko sledeći motor, sve sam naokolo pomalo pregledao al mi KTM nekako prošao bez interesovanja a moj uvaženi Učitelj Laza voza ovakvu makinu na kojoj nam je demonstrirao vožnju koju sad sledim. Tebe sam isto molio da mi daš neku obuku u vožnji al eto nisi. Bilo bi mi sad zanimljivo i značajno da izneseš svoje mišljenje dal bi mi takav motor bio prihvatljiv. Sedo sam na Kvaskiju Versus i to bi mi odgovaralo. Ako si raspoložan za neku Huju kad se prolepš, vikni da pogledam makinu u živo a i da naučim nešto, valjda ima šta. Odgovorice ti cim se vrati sa "odmora"... Za huju ce sigurno biti raspolozen, tako da cemo se svi videti na huji... A da vozi, vozi ovo sokocalo onako muski... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 14, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kakvom odmoru, cuo sam da je dobio posao kao turisticki vodic na ekskurzijama maturanata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Uff-Pošto gledam šta da uzmem ko sledeći motor, sve sam naokolo pomalo pregledao al mi KTM nekako prošao bez interesovanja a moj uvaženi Učitelj Laza voza ovakvu makinu na kojoj nam je demonstrirao vožnju koju sad sledim. Tebe sam isto molio da mi daš neku obuku u vožnji al eto nisi. Bilo bi mi sad zanimljivo i značajno da izneseš svoje mišljenje dal bi mi takav motor bio prihvatljiv. Sedo sam na Kvaskiju Versus i to bi mi odgovaralo. Ako si raspoložan za neku Huju kad se prolepš, vikni da pogledam makinu u živo a i da naučim nešto, valjda ima šta. Odgovorice ti cim se vrati sa "odmora"... Za huju ce sigurno biti raspolozen, tako da cemo se svi videti na huji... A da vozi, vozi ovo sokocalo onako muski... Ma kojim odmor u ovo doba godine. Da nije nešto skrivio il ne daj Bože malo KTM-om strugao asfalt umesto fuzasterom ? kakvom odmoru, cuo sam da je dobio posao kao turisticki vodic na ekskurzijama maturanata Pa jes vala, sad je vreme ekskurzija. Bar će da se zaželi motora i Huje pa ga možda navatam tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Nije hvala bogu... A sto se tice maturanata... hmmm nadam se da jeste ;D Uostalom ada huja je zazivela fino, bice tu svasta nesto da se vidi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije hvala bogu... A sto se tice maturanata... hmmm nadam se da jeste ;D Uostalom ada huja je zazivela fino, bice tu svasta nesto da se vidi... Dobro je da je sve u redu. Ništa, čekam odgovor i poziv za Huju kad se vrati sa ekskurzije, živo me zanima KTM i vožnja, odnosno učenje naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ma Đunto, on je osuđen na život van BJBikers foruma, 2 nedelje. A možemo se videti nas trojica kadgod! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 15, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan love is in the air ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma Đunto, on je osuđen na život van BJBikers foruma, 2 nedelje. A možemo se videti nas trojica kadgod! Aaa, takooo znači, jel ban? Pošto me je on eskivirao za Huju, sad valjda neće zbog tebe. Ajd kad hoćete Vas dvoje, nevezano za loše vreme. Voleo bi da sednem na KTM i vidim u živo makinu, a možda dadne jedan đir. Pošto je kraj sezone, ne žurim sa izborom motora al svaka informacija značajna, a KTM mi totalno ne poznat, Laza Evil nesto i onda mi je UFF jedini verodostojan ostao. Nemoj samo da budem-o banovani zbog njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan love is in the air ;D Porucuje ti Uff da si i ti pozvan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan love is in the air ;D Porucuje ti Uff da si i ti pozvan Mora i ja da Vas banujem i to na duži period, a KTM ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto govorim, a da me niko nista nije pitao, ali bas me cudi da ti niko do sad nije rekao da UFFov KTM svakako nije za 1. motor, a koliko sam shvatio ti nisi tip za KTM uopste. Ovo, naravno, nije zamisljeno kao uvreda, nadam se da shvatas to. Uostalom, nista ne kosta (nadamo se) da probas, pa ces videti o cemu se radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo iskreno nije nikako za prvi motor . Voli da skakuce pa ga treba krotiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne ljutim se, taman posla i hvala na dobronamernim savetima koji su uvek dobrodošli. Al to ne znači da ne treba Ufa da maltretiram na Huji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi preterujete malo sa tom snagom,ok jeste taj ktm jak ali nije to bas tako da se izvrce cim das gas. I njega kao i sve ostale motore treba da znas da propnes,nece on bas tako sam od sebe da se izvrne. E sad druga je stvar sto djunta trazi da proba motor nekog koga sam kolko sam skonta i ne poznaje. To se bas i ne radi i nije ok....ja bih ti dao motor da probas tek kad bi izbrojao ceo iznos u evricima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...