Jump to content

Moto Zajednica

BJB izlet - Sladoled u Sremskim Karlovcima 10.10.2009

Recommended Posts

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

....mnogo sam se radovao ovom prvom izletu izgleda.... obori me malopre neki budvanin, sreceom dobro sam, magare mi je malo stradalo pa idem do Bugarskog da zamenim korman i jos stosta.... ma ima da srafim i celu notj ak treba samo da krenem sutra!!!! vidimo se!  8)

UH, samo da si ti nama nepovredjen!  Aj`  srafi to, pa se vidimo sutra.

Cim videh temu i poziv na voznju, dao sam u firmi oglas: "Menjam radnu subotu za radnu nedelju."

Evo sad lagano pevusim  - Uuuuuspeo sam uuuu zivoooOtUuu... -

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

6. zec + Njegova klinceza

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

14. Ghostvs sa lepsom polovinom Ivanom i verovatnom jos jednim prijateljem iz Vrsca.

15. F4

16. Paja&Vesna(od NS pa nadalje)

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

20. Six i Bilja (Cekamo vas u Sr. Karlovcima)

21. ...

22. ...

23. BusMan

Ako je jos neko "uspeo"  ::)   kao ja,  slobodna su dva mesta ispred i 8524 iza mene.  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Sta bi sa nama koji su trazili zvanicno objasnjenje zbog cega nedeljom nema izlet voznji?

U cemu je problem, Shejtane? Zasto mislis da neko treba da se zvanicno objasnjava i pravda? Do sad je organizaciji (iz bilo kog razloga, nebitno) odgovaralo da to bude Subotom. Za ubuduce ce se sigurno uzeti u obzir zelje ljudi, ali svakako da i dalje nema tu prostora za pravdanje jer ce uvek nekome da nesto ne odgovara.

Prihvatili smo se odgovornosti i obaveze da organizujemo voznju, sto ukljucuje redarsku sluzbu, odabir rute, ako se spava negde pronadjemo i smestaj. Na ljudima je da se prijave na voznju, ako im termin odgovara. Ili da se ne prijave, ako im nesto ne odgovara. Takvo prozivanje preko foruma moze priliciti nekome ko je obican posmatrac, ali ne nekome ko bi trebalo da zna kako se stvari desavaju unutra. Ti bi trebalo kao clan PR tima da imas dovoljno osecaja za feeling da kad primetis da nesto nije kako treba, da lepo telefonom okrenes koga treba. Zar ne?

Mada, kad bolje razmislim, sto kaze fibra, otkud pravo organizatoru da bira termin desavanja? Otkud to da organizator treba da se uopste pita za nesto. Batalite to hejtovanje i sirenje lose energije na forumu.  ::)

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Prihvatili smo se odgovornosti i obaveze da organizujemo voznju, sto ukljucuje redarsku sluzbu, odabir rute, ako se spava negde pronadjemo i smestaj. Na ljudima je da se prijave na voznju, ako im termin odgovara. Ili da se ne prijave, ako im nesto ne odgovara.

Podrazavam 100%.

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

14. Ghostvs sa lepsom polovinom Ivanom i verovatnom jos jednim prijateljem iz Vrsca.

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. ...

22. ...

23. BusMan

Pazi samo da ne odes na karaburmu II kada stignes do kruznog toka kod bogoslovije ;)

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

A sad da samo ponovimo ono što svi znaju koji su već išli na organizovane BJB vožnje:

- Vožnja sa punom opremom se podrazumeva kao i oblačenje zelenih prsluka radi bolje uočljivosti i oznake pripadnosti organizovanoj grupi, naravno uz registrovan motor i važeću A kategoriju.

- Pratite redare koji će biti na početku i na kraju kolone i postupajte po njihovim uputstvima.

- Kolona će biti organizovana u cik - cak formaciji, kao i obično i NEMA preticanja u koloni i menjanja mesta u toku vožnje jer to nikako ne doprinosi opštoj sigurnosti učesnika.

- Pregledajte motor pre polaska, sve nivoe fluida (ulje, voda...) a punjenje rezervoara može se obaviti na OMV pumpi pre samog polaska.

Polazak je u 9:00 h

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: zx400r ninja

Nije mesto za raspravu ali nije bas ni neki odgovor!!!

" Ili da se ne prijave, ako im nesto ne odgovara."

Tema voznje Nedeljom se povremeno koje kude stalno provlaci i treba da bude razmotrena a ne ako ti ne odgovara nemoj da se prijavis.  >:(

Gle k.......... u slamenom sesiru.

Za ostalo pohvale svim ucesnicima organizacije!

• Integrisan, 8364 postova

Pozdrav svima.

Posto smo zavrsili uglavnom sve organizacione pripreme, da ponovim redosled dogadjaja sutra (subota 10.10.):

- Okupljanje na OMV pumpi iza pancevackog mosta, na zrenjaninskom putu (preko puta METROA, tacno pored TOYOTE) u 8.30h!

- Natankujte gorivo, popijte kafu itd. - polazak TACNO u 9h.

- Idemo zrenjaninskim putem. Pored TC Kovilova (po zelji) sviramo u znak podrske nasoj fudbalskoj reprezantaciji ;) koja isto vece igra odlucujucu utakmicu sa Rumunijom

- Skrecemo ka Opovu i produzavamo dalje u Barandu gde je prvo stajanje. U Barandi je planirana uzina.

- Iz Barande se vracamo na zrenjaninski put, pa preko Perleza i Titela (pored Begeja) stizemo u Novi Sad

- U Novom Sadu smo na kackom mostu (pumpa pre kackog mosta) oko 12h. Tu nas ceka Markone (i ostali koji zele da nam se prikljuce u NS ili samo da nas vide) i idemo do Pegaza.

- Ovde je organizovan rucak, zahvaljuci kolegama iz Pegaza. Svako ce dobiti bon sa kojim po zelji bira klopu. Takodje, razlog zasto svracamo do Pegaza je i njihova vikend akcija sa velikim popustima, pa ko zeli moze da spoji lepo i korisno...

- Posle pauze oko 1h za rucak, idemo u Sremske Karlovce. Od 14h u Karlovcima organizovano je razgledanje centra grada, sa posetom fenomenalnoj Gimnaziji (da, da - videcete gde je Karleusa snimala spot :D). Imamo uslugu profesionalnih turistickih vodica. Nakon razgledanja grada imamo pauzu od 45min za sladoled i kafu (po zelji). Razgledanje grada za ucesnike je besplatno.

- Od Karlovaca idemo rutom Cortanovci-Beska-Krcedin-Stari Slankamen, gde se penjemo na slankamenacki breg iznad Dunava i gde cemo posetiti spomenik zrtvama bitke kod Slankamena (tursko-austrijska bitka) i videti jedan od najhumanijih spomenika na nasim prostorima, kao i prelepu panoramu Dunava.

-U Beograd se vracamo surduckim putem, rutom Surduk-Belegis-Stari i Novi Banovci i poslednji kilometri novosadskim auto-putem, gde se kod Metroa rastajemo. Predvidjen dolazak je u 18h.

Zapazite da ne idemo starim novosadskim putem (bilo je zabrinutih), tako da je put sve vreme odlican.

Prijavljujte se dalje i vidimo se sutra u 8.30h na OMV-u posle pancevca!

Trasa:

trasa.gif

Trenutna lista ucfesnika:

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. BusMan

22.

• Drug član, 1826 postova

Mada, kad bolje razmislim, sto kaze fibra, otkud pravo organizatoru da bira termin desavanja? Otkud to da organizator treba da se uopste pita za nesto. Batalite to hejtovanje i sirenje lose energije na forumu.  ::)

Pablo, potpuno si me pogresno interpretirao! >:( Ja nisam rekao nista u smislu otkud pravo organizatoru, vec:

Zasto bi odabir dana za izlet bila privilegija organizatora?

Kad god je to moguce, organizator bi trebalo da izadje u susret vecini. BJB ...moto zajednica? Ne?

Kao sto je vec nekoliko puta receno, za ovu voznju postoje objektivni razlozi i bez veze je o tome sad diskutovati. Ali to se ne moze reci za sve ostale jednodnevne voznje. Meni je veoma zao da neko od nas ne ide samo zbog toga sto radi Subotom ukoliko je voznja mogla da bude u Nedelju. Meni licno vise odgovara Subota jer nedeljom volim da ladim 00, ali sam uvek pre za to da nas ide vise.

Stvarno ne znam sta to ima hejterski u mojoj saosecajnosti prema ljudima koji ne idu? ???

Izvinjavam se za offovanje u svoje ime. Otvorena je adekvatna tema i glasanje ali ocito da je svima sladje ovde.

Trenutna lista ucfesnika:

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. BusMan

22.

Jel si ti GSP otpravnik ?!  >:(  Vrati me na 23 ili me brisi !!  ;)

:D

Trenutna lista ucesnika:

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. ...

22. ...

23. BusMan

24.

Bolje? ;)

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Nema :(

- U Novom Sadu smo na kackom mostu (skretanje za Tempo) oko 12.30h. Tu nas ceka Markone (i ostali koji zele da nam se prikljuce u NS ili samo da nas vide) i idemo do Pegaza.

- Ovde je organizovan rucak, zahvaljuci kolegama iz Pegaza. Svako ce dobiti bon sa kojim po zelji bira klopu. Takodje, razlog zasto svracamo do Pegaza je i njihova vikend akcija sa velikim popustima, pa ko zeli moze da spoji lepo i korisno...

E cvrc, sad se fokus seli u NS, umesto ranije pominjanog Slankamena.

Nista, Vidimo se u Sr. Karlovcima u svakom slucaju..

:D

Trenutna lista ucesnika:

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. ...

22. ...

23. BusMan

24.

Bolje? ;)

Toooo !!  Ne znam bwe da vozim to 21, 22  na elektropogon.  ::)

Pazi samo da ne odes na karaburmu II kada stignes do kruznog toka kod bogoslovije ;)

Ma jok. Krecem sa "Karaburme II", pa kod Pancevca menjam displej na 95, pa mi se kod OMV-a

na Zrenjanicu pokvare cetvrta vrata i posto ce servis doci sutra (malo), nastavljam sa Vama na sladoled.  ;D ;D

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. Zema

22. BusMan

23.

24.

• Dukags, 291 postova

Pitanje: Kako se do sada nisam vozio sa vama u organizovanoj koloni, a sada bih vas sacekao (da vidim i ja kako je to voziti se sa vama) najverovatnije negde oko Titelskog brega ili nesto kasnije (i da napravim par fotografija vas u dolasku) interesuje me da li je zeleni prsluk obavezan za sve ucesnike? Imam ga doduse bez znaka BJB, samo sam do sada vidjao da su te florescentne prsluke uglavnom nosili prvi i poslednji u koloni pa da ne napravim pometnju ako se maskiram za dz.  ??? ;D

Ako me primate ovako uz put da se ukljucim prijavljujem se...

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. Zema

22.

23. BusMan

24. suzanags

25.

p.s. Jel tako bolje ;)

• U prolazu, 44 postova

Ja polazim iz Bloka 62s u 8:00 pa ako neko nije familijaran sa preciznim koordinatama OMV pumpe iza Pančevca neka se prijavi da idemo zajedno ili zauvek ćuti? ;)

ja te cekam na omv pumpi kod kineza u 08:01 cisto da ti pravim drustvo da se ne izgubis

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Pitanje: Kako se do sada nisam vozio sa vama u organizovanoj koloni, a sada bih vas sacekao (da vidim i ja kako je to voziti se sa vama) najverovatnije negde oko Titelskog brega ili nesto kasnije (i da napravim par fotografija vas u dolasku) interesuje me da li je zeleni prsluk obavezan za sve ucesnike? Imam ga doduse bez znaka BJB, samo sam do sada vidjao da su te florescentne prsluke uglavnom nosili prvi i poslednji u koloni pa da ne napravim pometnju ako se maskiram za dz.  ??? ;D

Ako me primate ovako uz put da se ukljucim prijavljujem se...

Naravno da prsluk nije obavezan, pa ja prvi ga nemam.

Nema odgovaraujuce velicine!  >:(

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Pozdrav svima.

Posto smo zavrsili uglavnom sve organizacione pripreme, da ponovim redosled dogadjaja sutra (subota 10.10.):

- Okupljanje na OMV pumpi iza pancevackog mosta, na zrenjaninskom putu (preko puta METROA, tacno pored TOYOTE) u 8.30h!

- Natankujte gorivo, popijte kafu itd. - polazak TACNO u 9h.

- Idemo zrenjaninskim putem. Pored TC Kovilova (po zelji) sviramo u znak podrske nasoj fudbalskoj reprezantaciji ;) koja isto vece igra odlucujucu utakmicu sa Rumunijom

- Skrecemo ka Opovu i produzavamo dalje u Barandu gde je prvo stajanje. U Barandi je planirana uzina.

- Iz Barande se vracamo na zrenjaninski put, pa preko Perleza i Titela (pored Begeja) stizemo u Novi Sad

- U Novom Sadu smo na kackom mostu (skretanje za Tempo) oko 12.30h. Tu nas ceka Markone (i ostali koji zele da nam se prikljuce u NS ili samo da nas vide) i idemo do Pegaza.

- Posle pauze oko 1h za rucak, idemo u Sremske Karlovce. Od 14h u Karlovcima organizovano je razgledanje centra grada, sa posetom fenomenalnoj Gimnaziji (da, da - videcete gde je Karleusa snimala spot :D). Imamo uslugu profesionalnih turistickih vodica. Nakon razgledanja grada imamo pauzu od 45min za sladoled i kafu (po zelji). Razgledanje grada za ucesnike je besplatno.

- Od Karlovaca idemo rutom Cortanovci-Beska-Krcedin-Stari Slankamen, gde se penjemo na slankamenacki breg iznad Dunava i gde cemo posetiti spomenik zrtvama bitke kod Slankamena (tursko-austrijska bitka) i videti jedan od najhumanijih spomenika na nasim prostorima, kao i prelepu panoramu Dunava.

-U Beograd se vracamo surduckim putem, rutom Surduk-Belegis-Stari i Novi Banovci i poslednji kilometri novosadskim auto-putem, gde se kod Metroa rastajemo. Predvidjen dolazak je u 18h.

Zapazite da ne idemo starim novosadskim putem (bilo je zabrinutih), tako da je put sve vreme odlican.

Prijavljujte se dalje i vidimo se sutra u 8.30h na OMV-u posle pancevca!

Trasa:

trasa.gif

Molim te "prilozi" *.gdb fajlu

• Drug član, 1826 postova

Ja polazim iz Bloka 62s u 8:00 pa ako neko nije familijaran sa preciznim koordinatama OMV pumpe iza Pančevca neka se prijavi da idemo zajedno ili zauvek ćuti? ;)

ja te cekam na omv pumpi kod kineza u 08:01 cisto da ti pravim drustvo da se ne izgubis

Onda i mi dolazimo pa idemo svi zajedno

Imamo malu promenu, za sve vas koji cete nas cekati u Novom Sadu:

U Novom Sadu bicemo oko 12h, na pumpi pre kackog mosta!

Takodje, kao sto je trazeno, uz ovu poruku je i .gdb datoteka sa rutom, prilagodjena garmin uredjajima. Rutu shvatite (ako je ubacujete u svoje gps uredjaje) uslovno, tj. kao idejnu rutu, a OBAVEZNO pratite kolonu.

bjb voznja 10.10.zip

• Dukags, 291 postova

Imamo malu promenu, za sve vas koji cete nas cekati u Novom Sadu:

U Novom Sadu bicemo oko 12h, na pumpi pre kacskog mosta!

Izvinjavam se za off: Samo da znate ta pumpa pre Kackog mosta je Novom Sadu analogija onom ispod Plavog mosta u Beogrdu a "dame" ovde rade i danju! ;D ;D :D

Sta kazu za vreme? Gledajuci po netu moz da bude a ne mora, mogucnost kise 20% i nije neka mogucnost ???

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Onda i mi dolazimo pa idemo svi zajedno

DogovoreTo ;)

• U prolazu, 43 postova

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. Zema

22.

23. BusMan

24. suzanags

25. Maja i Nidza

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: V-Star 1100 Silverado

Da se ja ubacim na mesto No.22:

1. Severian & Violeta

2. Lalajko

3. 3OPAH

4. zogu

5. tomerc +1

7. Vlajko  Opušten

8. mojsa

9. fibra & Jelena 90%

10. Arakis i Goca

11. Kalina

12. MarioZ

13. Lancia88

15. F4

17. zextreme

18. Dule

19. Sasha & Vesna

21. Zema

22. OpFor

23. BusMan

24. suzanags

25. Maja i Nidza

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja