PICASOO MZ 425 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan dodjes komsija do mene ,,pa to resimo sta god da te muci,,nemo se sekiras,nece ti gulimo kozu sa ledja,,mozda ako das dobar kafe mito bude i dzab dzaba opravka ;D Provereno dobar majstor, a lako se i "odrzava" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drakula 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi iz Svilajnca ste opasni ;D Ok onda...pa da dodjem...ali mahinu sam rasparcao i treba farb farb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U Svilajnu ima sve Ja sam mog es-a iz Novog sada poslao u Svilajnac farba ga Darko dav sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...