JevtaNS 1930 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze imam problem juce prilikom paljenja cuo se udarac i posle toga lupa prilikom alnasovanja.Zvuk dolazi iz dela masine gde ulazi alnaser.Ja sam skidao alnaser i pregledao ga vizuelno sve je ispravno i radi.Motor redovno upali uz to lupanje i posle radi normalno.Sta bi moglo biti?Da li je frajlauf,video sam u uputstvu da tu ima i neki spaner tog primarnog lanca da nije on ili je nesto drugo.Molim one koji su otvarali te masine i znaju kako to stoji da daju svoj sud.Takodje me interesuje da li do frajlaufa moze da se dodje kad se skine desna dekla i demontira kvacilo ili mora cela masina dole i napola. Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima delova za XJ 600 s interesuje me nabavka frajlauf primarni lanac i spaner primarnog lanca i sve to sto ide oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva s tim modelom ali mora otvaranje do fraj laufa da se vidi sta je , ispusti malo ulja ili samo skini filter da vidis ima li nekih krupnijih opiljaka metala , ako ima odmah otvaraj :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je bilo jel mora masina na pola da se dodje do frajlaufa.Odgovor je mora. I dalje trazimo ko ima delova danas bi trebalo da se konstatuje sta sve treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...