spdzlla 0 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine u kalendaru staza manje, tacnije otpada Losail. Nije tajna da je posecenost bila slaba pa se i u toku sezone suskalo da bih ovo moglo da se desi. Sezona krece Philip Island-om, a Portimao (koji je zavrsna staza ove godine) dolazi kao druga staza u sampionatu na mestu gde je bio Losail tako da se sada sezona zavrsava Magny Cours-om. February 28 - Australia (Phillip Island) March 28 - Portugal (Portimao) April 11 - Spain (Valencia)(*) April 25 - Netherlands (Assen) May 9 - Italy (Monza) May 16 - South Africa (Kyalami) May 31 - United States (Salt Lake City) June 27 - San Marino (Misano) July 11 - Czech Republic (Brno) August 1 - Great Britain (Donington Park) September 5 - Germany (Nurburgring) September 26 - Italy (Imola)(*),(**) October 3 - France (Magny-Cours) (*) to be confirmed (**)Subject to homologation Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imola,iako prepravljana jos uvek ne zadovoljava u potpunosti standarde bezbednosti,pa je (opet) trka na ovoj stazi znak pitanja.Koliko am mogao da shvatim i Valencia je u problemu,ali ne znam zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Imola,iako prepravljana jos uvek ne zadovoljava u potpunosti standarde bezbednosti,pa je (opet) trka na ovoj stazi znak pitanja.Koliko am mogao da shvatim i Valencia je u problemu,ali ne znam zasto Koliko vidim Valencia samo treba de se potvrdi, nije u problemu. Ne postoji nikakav podatak o tome da je u problemu, a nema nista o tome ni na WSBK sajtu. Nadao sam se da bi umesto Losail-a u kalendaru WSBK-a mogla da se nadje i neka Japanska staza, mozda Suzuka ;D npr. ali su ovim kalendarom sve nade pale u vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 7, 2009 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle god Imola ostaje u kalendaru meni se svidja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dokle god Imola ostaje u kalendaru meni se svidja ;D Bas se nesto pitam zasto? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 8, 2009 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Tu trku, pored Misana, moram da posetim jednog dana pa da mu j*** ma*** ;D Mark my words ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stizu vesti da je Juzno Africka runda koja se vozi na stazi Kyalami pod znakom pitanja zbog lose finansijske organizacijei bezbednosti staze (nista novo, a podsetimo se velikog pada Regis Laconi-ja). Trazi se da se preprave odredjene krivine (16 maja je zakazana runda) da bi staza bila vracena u kalendar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 20, 2009 Integrisan, 13054 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tu trku, pored Misana, moram da posetim jednog dana pa da mu j*** ma*** ;D Mark my words ;D Pa sad je prilika, ukidaju vize, uvesce jeftine letove ako te mrzi da se akas motorom, turisticke agencije ce da se razvale od popusta. Nema razloga da se ceka, mozda 2011 pocne ledeno doba, ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 24, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za Vas, ali pored Monze i Brna, Portimao mi je luuudilo, gore, dole, lijevo , desno, posle pet krugova ne znas kud udaras. Jednom rece ciko koji prenosi SBK na Eurosportu da bi bilo lijepo vidjeti Moto GP na Portimau, eeee iiiitekako se slazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...