Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 2010

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Prvi Versys se pojavio krajem 2006, znači pre pune 4 godine i sem kombinacije boja bukvalno ništa nije menjano, pa je sad red da se uradi fejs lifting. Ima zgodnih detalja tj. izmena u plastičnim delovima oko rezervoara ali mi se čini da položaj fusrastera nije diran tj. da je ostao isti. Sviđa mi se što je far bio "na dijeti" odnosno 2 poziciona svetla sa strane zamenjena 1 iznad fara pa je dobio atraktivniju liniju, ali i duži prednji blatobran... Ponavljam se, ali mi se nikako ne sviđa izostanak zadnjeg  >:( !!!

Ono što Dark reče za novi model i nije baš novitet jer se ta ista fotošop slika vrti po netu već par godina. Mislim da su male šanse da vidimo Versys 1000 uskoro. Ovu istu sliku sam postavio u nekoj temi pre dve godine i obratite pažnju na naziv iste - time je sve rečeno ;)

post-3321-12879053290004_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

mada ne znam kako ide opremanje koferima (top case plus bochni)? i vozhnja u dvoje...

Ovo ti ide kao i kod svakog drugog motora...pazariš/napraviš nosače, kofere i postaviš-nema filozofije. Mada, originalni Kawini nosači predviđaju ili top kejs ili bočne kofere (tzv. Travell Edition) dok su Givi/Kappa nosači predviđeni za sva 3 kofera. Ja sam za moj motor kupio top kejs nosač u Trionu bez čekanja jer su ga imali na stanju u radnji i nije bio mnogo skuplji od cene u inostranstvu. Kappini nosači bočnih kofera u MotoLandu koštaju 9400,00 dinkića (za stari model naravno), tako da taj detalj ne treba da te zabrinjava. Što se vožnje u dvoje tiče, niko mi se nije požalio na neudobnost pa mislim da je taj deo OK, mada ja preferiram solo vožnju i ne osećam se komotno/sigurno sa sapAtnikom/com zbog JAKO lošeg iskustva iz prošlosti  ::)

• Svrati ponekad, 106 postova

Lepsi je.Agresivnija nota.Meni se svidja. 8)

Ovaj bajk je sport varijanta touring-enduro bajka za razliku od V-stroma,koji je klasican Tourer.Agilniji je malo u odnosu na Stroma.Manje rastojanje izmedju tockova uslovljava bolju upravljivost kod naglih skretanja pa je za grad bolji od Stroma.Ovo je bas all around bike i ja bih ga preporucio ljudima do 190 cm. i 90 kg.Probao sam Versys i meni je vizuelno malen.Ovo moze da se ispravi dodavanjem kofera,koji se postavlja na viljuskasti deo nosaca kofera.Na ovaj nacin Versys dobija na duzini pa ne deluje omalen kod krupnijih ljudi.Za mene sa 120 kg i 191 cm ipak je V-strom tj. bolje mi lezi. Ne znam fusrasteri kakvi su na novom modelu tj. da li ih menjali jer nekima su previsoki pa je koleno savijenije.O tome mogu da napisu vlasnici vise od mene.

A OVAKO CE IZGLEDATI VERSYS OD 1000 CC

Potvrda za ovu pricu...

utVdo_50238409.jpg

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Potvrda za ovu pricu...

Vezi to ozbiljnije, da ti neko ne ukrade taj kez sa lica.  ;)

Heh..Nisam verovao da ova paljevina Versus VB cuva ovu fotku.  ;D Zapravo smo otisli do Cacka kod tipa ciji je ovo baj.Lik je super i jako korektan.Gospodin Versys VB je hteo da vidi kako mu stoji taj bajk.On je isto krupan ali imao je tada oko 100 km.Visina je kao moja otprilike.I njemu je delovao malen.Na slici sam ja. :)

Medjutm,potpuno sam ubedjen da je razlika velika kad bio na ovom bajku bio kofer.Ovako je previse kratak vizuelno zbog zaista kraceg rastojanja izmedju tockova.

Uh,to je tek brutalno! Kao slon na bicikli.  ;DJbg.Isto tako je ovaj Verys vb hteo da kupi zekonju pa sam i ja seo da vidim kakav je.Bicikla za mene. Mada sam tada presao sa KLE 500 na Stroma vec.Motor biras prema svojoj shasiji tj.skeletu.Dzaba lepota i sl kad se ukocis na njemu posle pola sata.

Ovako bi izgledao Lalajkov versys :)

hahahahah/........... ;D ;D Da znas. :D

Inace,imao je jedan link na youtube gde ga je tip vozio 200 bez problema.U stvari on ide preko 200 km/h.Najbolji video o Versysu po meni.Tu se vidi kakav je to bajk.

Evo nadjoh:

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

mnogo je sad ljepsi... vrlo, vrlo zanimljiv motor... rado bih ga vidio kao sledeci motor

ova brzina mi je malo cudna... ovaj ispred njega na nakedu ide 200 i jos uspije da mu rukom pokaze da ga obidje...

ja sam vozio blizu, i toliko jako moras da se drzis sa volan... a narusavanje aerodinamike pri toj brzini.... ali sto znam, sve je moguce, moracu malo bolje da se hranim sve mi se cini  ;D

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008

Potvrdjujem da ide preko 200 km/h. 

A za najbolji video bi rekao da je ovaj. Napominjem da na motoru nista nije radjeno osim sto je stavio gume BT090. Neko je jednom rekao da Versys nije za sportsku voznju.

A novi model mi izgleda jos bolje. Linije su mu ostrije.

Tacno je da Versys nije fotogenican. Lepsi je uzivo.

Potvrdjujem da ide preko 200 km/h. 

A za najbolji video bi rekao da je ovaj. Napominjem da na motoru nista nije radjeno osim sto je stavio gume BT090. Neko je jednom rekao da Versys nije za sportsku voznju.

A novi model mi izgleda jos bolje. Linije su mu ostrije.

Tacno je da Versys nije fotogenican. Lepsi je uzivo.

Tip je profi.Dobijao ih je na svakoj krivini. :o

Ovaj motor baš i nije pravljen za stazu i ovo je samo jedan od pokazatelja šta može (sa dooobrim šoferom), ali može da se na youtube vidi kako se ponaša i u solidnijem off roudu, naravno - druge (adekvatne) gume itd

• U prolazu, 85 postova

Kolko vidim ovde se uocava neka sema znaci KLE pa Versys  ;D

Ostaje se u porodici  ;D

Meni se extra svidja a pri tom na uporednim testovima mu uvek daju prednost.

Manje udoban od stroma al ako prelazis sa KLE-a, na Versys-u mozes da konkurises za "Iron Butt"  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja