šmizla 130 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem agv kacigu, flip up, model long way... noshena jednu sezonu. kaciga je ocuvana i nije pretrpela nikakve padove velicina S cena 150 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo i fotke.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li koga? jel nekog uopšte interesuje kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda ce ih interesovati dainese jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan kako da ne...... mislim da ljudi bash i nemaju neshto para za takve stvari.... ali evo cim skinem fotke... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Ljude uglavnom muci cena, za vecinu je ovo skupa kaciga... Kaciga je vrh ali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nerado kupuju polovne kacige. Sindrom "tudje gaće". Pa još veličina S. Ovde su ti sve glavonje XXXL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan znam kako je sa polovni odevnim stvarima, ali shta da se radi. kaciga je ocuvana i oprana i prevelika za mene ;D ja sam sebi morala da kupim xs i baš sam se namučila da nađem veličinu. ova je sada viška... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...