Jump to content

Moto Zajednica

Jednopotezne pantalone, jel zna neko?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 121 postova

Trebaju mi pantalone, koje mogu da se obuku i  skinu sa nekim patentom sa strane npr. cibzarom, a ne klasicnim svlacenjem. Nije striptiz u pitanju, al jeste posao, imam bizarnu potrebu da od pune moto opreme do dingospoa u karavati stignem jednopoteznim zahvatom. Naravno pantalone bi trebalo da budu prave moto, za ovo vreme recimo. Jel video neko, gde ima?

Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: bio FJR

Ja imam DIFI ZIP, to su moto pantalone za kisu, ali nemaju nikakve protektore, predvidjene su da se obuku preko standardne opreme bez skidanja cizmi. Imaju duplo zakopcavanje, rajsferslus pa preko cicak. Nisu tanke kao obicne pantalone za kisu, nego imaju postavu, vrlo su tople. Ja sam na -2C vozio u farmerkama sa tim pantalonama preko. DIFI kod nas radi Guevara: http://www.motooprema.eu/, ali mislim da nemaju ovaj model, nego mozda da se naruci. Pogledaj ovde o cemu pricam http://www.difi.nl/uk/model?model=00020003000100010000#zip

Ja ih drzim zguzvane ispod sedista (jedva nekako staju), pa sam uvek spreman za kisu.

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza
  • Svrati ponekad, 121 postova

Fala, lici na ono sto sam zamislio, al bih jos pravije moto pantale.

TomoB,

Ove stvarno malo podescaju na Village People YMCA,  :o. Jeste g. Boris obeco a ce se obracunati sa nasijem, al se bojim  da bi neki navijac-prosvetitelj pogresno razumeo moju potrebu za jednopoteznom garderobom.  :) :)

fala na odgovorima, imal ista jos?

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Aerostich je jaka Američka firma,rade moto opremu za Američku policiju i sl. Šalju za Evropu, ali ne znam nikog ko je odavde poručivao nešto od njih. Pa opravdano sumnjam da šalju u ove delove sveta i ako šalju kako će naša carina reagovati na paket - t.j. koliko će odrapiti carine >:(

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

1zgw9pc.jpg

Тукано урбано производ. Квалитетан материјал, ветро и водоотпорне. Имаш да их узмеш у Триону. Лако и брзо се навлаче и свлаче. Мислим да су око 50 евра.

http://www.tucanourbano.it/main/termoscud.aspx па одеш на моде "Takeaway"...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja