ivkefjr 13 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Oko 1,5L, IPONE Full Power Katana 10W50- 100% sinteticko. Stoji mi na terasi od prosle godine, ja se odselio a hoce keva da ga baci. Em nije ekoloski, em steta Kome je usput da svarti (N. Beograd, blok 70a), a treba mu, ucinio bi mi uslugu! Rezervacije i tacna adresa na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na gestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim to ulje evo poslacu ti pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav da obavestim da sam bio i to po mrklom mraku nisam zvonio jer nisam ni znao koja su vrata a i verovatno mi niko ne bi otvorio u tom mraku inace mislim da ima i nesto vise od 1.5, dobro ce doci hvala jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...