to crank 5326 Napisano Octobar 3, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da shvatim zasto kvalifikacije za MotoGp i WSBK moraju da budu u isto vreme. Pa zar ne mogu da zamene MGp i 250 ili da pomere WSBK za pola sata kasnije ili ranije ili sta god. Jbmimmtr. Bas sam popizdeo danas. Odlucio sam se za MGp zbog Stonera a i ne mogu da gledam dve stvari u isto vreme pocnem da mesam loncice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan predlog za resenje problema : TV kartica u komp i tv ja sam tako gledao F1 i GP vise puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 3, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ovde imam uzivo oba i na tv i na netu ali ne mogu da gledam u isto vreme pocnem da prebacujem kanale nekontrolisano. Danas sam zrtvovao WSBK da vidim kako ce Stoner da se upise. Mogli bi to da rese nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ovde imam uzivo oba i na tv i na netu ali ne mogu da gledam u isto vreme pocnem da prebacujem kanale nekontrolisano. Danas sam zrtvovao WSBK da vidim kako ce Stoner da se upise. Mogli bi to da rese nekako. ima li na naekom sajtu Gp sutra sa kvalitetnijom slikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...