SpaVe 813 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnja... Pogledajte! http://www.metacafe.com/watch/308582/z1000_na_drumu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dje je ovo i ko je ovo?! :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bokte...! :shock: Pogledao sam filmic i ....zapalio cigaretu! :oops: ps.Laki,shta se "ono" u krivini chuje "krrrrk"? Kakav je to chudan zvuk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bokte...! :shock: Pogledao sam filmic i ....zapalio cigaretu! :oops: ps.Laki' date='shta se "ono" u krivini chuje "krrrrk"? Kakav je to chudan zvuk?[/quote'] Pa zato i pitam, trebalo bi da je slajder. A mozda i fudaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Januar 17, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda u Hrvatskoj. Na kamionu pise Sibenik. Menjanje brzina bas mu nije vrlina, al krivine izgleda jesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda u Hrvatskoj. Na kamionu pise Sibenik.Menjanje brzina bas mu nije vrlina' date=' al krivine izgleda jesu. [/quote'] Mislim da je ovo okolina Dubrovnika vozio sam tuda, fenomenalan put, bas za ovakve stvari, samo ima dosta guzve ljeti Malo ima problema sa saltanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Dje je ovo i ko je ovo?! :thumbs_up: Nemam pojma ko je. Naišao sam sluèajno vitlajuæi po "globalnom selu", pa reko da podelim sa drugarima sa foruma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nishta je ovo, ako sumu brzine na satu u miljama ok ako nisu, znam covjeka odje za z70 koji brze vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Moze to i bolje :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 17, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ala shalta ko da nije njegovo lepo mu lezhe krivine nema shta i sto posto put zna napamet... lepa vozhnja kad se sve (sem shaltanja) sabere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan nishta je ovo' date=' ako sumu brzine na satu u miljama ok ako nisu, znam covjeka odje za z70 koji brze vozi [/quote'] ...e kad ne bi kenj'o :evil: Pa dal je bitno dal je mph ili kmh, lepo je otsekao krivine i OBJASNIO par stvari... Znam i ja èo'eka al'... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pa ne nego stvarno ne vidim nishta spec odje, coek ide i shta , kao pola vas ne umije ovako da vozi jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...