SPORTAUTO 193 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se iz probne voznje,+2 je napolju i max brzina je bila 180.Sa ozirom na visoki vizir motora ,ventilacija na kacigi -donja za odzracivanje vizira jednako je radila i u otvorenom i u zatvorenom polozaju.Extra ventilacija ce biti od koristi ali na drugoj temperaturi.Tisa je od nolana n62 i udobnija.A o nolanu n103 necu ni da pricam.Novu kacigu posle prve voznje doslo mi je da je tresnem o zemlju.Kaciga od 320e svira kao blesava.Nikad flip up vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 4, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se iz probne voznje,+2 je napolju i max brzina je bila 180.Sa ozirom na visoki vizir motora ,ventilacija na kacigi -donja za odzracivanje vizira jednako je radila i u otvorenom i u zatvorenom polozaju.Strujanje vazduha iz tog otvora ventilacije je konstantno,sto meni odgovara i zavrsavalo je posao.Medjutim gornja ventilacija sa ogromnim usisnicima i u zatvorenom polozaju je takodje pustala hladan vazduh,sto mi je vec smetalo.Taj problem je resen sa par trakica tako da je sada sve besprekorno.Extra ventilacija ce biti od koristi ali na drugoj temperaturi.Tisa je od nolana n62 i udobnija.A o nolanu n103 necu ni da pricam.Novu kacigu posle prve voznje doslo mi je da je tresnem o zemlju.Kaciga od 320e svira kao blesava.[glow=red,2,300]Nikad flip up vise.[/glow] Ni ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Jel staje u kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da ,da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...