wulfy 196 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko tatu alkoholicara? Evil_Zo kaze da mu je to prvi put, valjda vise na pistu ne izlazi bez opreme... valjda... pa pokazao nam je npr. rukavice sto je pazario... dosta sam ga branio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' nego dok se tako budete medjusobno dokazivali, ako budete videli nesto crveno, sa zutim felnama kako grmeci prolazi pored vas, ne brinite se... to je samo vtr... :baeh:[/quote'] a kada budes video nekog da satima vozi 2 glave autoputem, pa tako posle 17 sati voznje sidje sa motora i ode na basket...nista, taj je bio na stromu :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A to kad vozite u krug' date=' jer vam se zavrti u glavi?Sigurno vam se posle toga cini da ga obarate i kad stojite u mestu :D ...[/quote'] Ne mozes da vjerujes :mrgreen: Ima li ko tatu alkoholicara? Evil_Zo kaze da mu je to prvi put' date=' valjda vise na pistu ne izlazi bez opreme... valjda... pa pokazao nam je npr. rukavice sto je pazario... dosta sam ga branio[/quote'] Ko ce mene da brani nego moji zemljaci :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...