duleduka 35 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Početak decembra nije kasno, ali bi barem dve nedelje pre akcije trebali znati s koliko raspolažemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da,ni ja ne bih mogao dati kintu pre decembra.Moram čekati platu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opsta kriza... Mozda da uvedemo varijantu na neke rate... Smesno je, ali takva je kriza da mi deluje da je 1000 dinara odjednom mnogima preveliki zalogaj da daju odjednom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Akciju pomogli - makins - dedagej - joker ns - duleduka - S. Surova . ukupno prikupljeno 5000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kao i prosle godine, i ja cu se pridruziti akciji, a nadam se da ce i moj motor tada biti u NS Cim budem dosao za NS, zovem da dam novce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao i prosle godine, i ja cu se pridruziti akciji, a nadam se da ce i moj motor tada biti u NS Cim budem dosao za NS, zovem da dam novce Ne brini se,iako ti motor ne bude u NS voziće te opet Željko_srb kao i prošle godine.Neće puno zadnjačiti ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Ovaj put nece.. Mislim na zadnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je ovo radna verzija pripreme akcije, a sama akcija je prešla u izvršnu fazu ova se tema sutra zaključava. Nastavak komunikacije će se iz praktičnih razloga odvijati telefonima. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akcija se nastavlja prema planu i programu, menjaju se samo sredstva komunikacije. Vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 18, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Laku noc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...