makins 1 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom posete dečijeg sela radi dogovora sa upravom, do nas su dotrčala deca koja su nas čula i videla. Koliko su nam se obradovala i kako su bila oduševljena našim dolaskom... nema reči da se opiše zato evo slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, a mene jedan klinac nije hteo pustiti da odem dok ga ne provozam ''barem do kontejnera'' oko 5 - 6 metara :-) Stvarno je svaka poseta dečijem selu doživljaj za sebe :-) :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Gresim li ili su Tenerista i drugi klinac ona dva spadala od zimus koji su se vozali surnaest puta sa svima sa sve pricom:"Ja se jos nisam vozio"? ;D Ako su oni porasli su za ovih godinu dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru sedi mala Marija, trebali ste joj videti oči kad nas je prepoznala po dolasku. Jedno od pitanja koje su deca ponavljala je bilo: hoćete nam opet doći kao dedamrazovi? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomislio dalmatino u malom izdanju, oreginal.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajao Markuse, najezio sam se kad sam procitao tvoj post.... jedva cekam akciju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I MC Ladies pristupa akciji. Ako se ne varam, spisak bi izgledao ovako: - MC Otpisani - MK Joker - NS Riders - MK Wild mangulice - MK Horda - AMC Defense - MK Čoper - MC Ladies Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan A bice i sacica slucajnih prolaznika,nas nesvrstanih. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da taman sam hteo da napisem. A gde smo mi u toj prici. Te ovaj klub, te onaj klub, te ovi... A mi, sta smo mi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Fotke sa radnog sastanka slede, ali malo kasnije imam problem sa internetom (Duka je bio dostojan predstavnik Apostola). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke sa radnog sastanka slede, ali malo kasnije imam problem sa internetom (Duka je bio dostojan predstavnik Apostola). Nismo ni sumnjali, Duka za predsednika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slika govori više od reči, Dukin striptiz u ženskom moto klubu (bile smo šokirane ;D) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dostojan predstavnik Apostola, nema šta. Zahteve smo prosledili glasnogovorniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Novembar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa prema slici ...ne bih baš kaz'o da ste bile šokiraTe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ovde je bio miran ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tito i ja... Ovaj, Duka i ja... Lepo, lepo... Steta sto se obukao... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neko mora biti dežurni policajac, tako da je stao na vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Arpade sto si izmenio post? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo on meni rekao da je izvodio neki striptiz... a ja ga nisam razumeo. ;D ;D ;D E spisak izgleda zapravo ovako: - MC Otpisani - MC Joker - MC Patriots - MC NS Riders - MK Wild mangulice - MK Horda - AMC Defense - MK Čoper - MC Ladies - MK Brothers - Motorciklisti Vojvodine (mi ;D ) Što se Brodhersa tiče to odrađuje Vili (tako smo se danas dogovorili) Ako neko nije našao svoj klub u spisku neka slobodno napiše. Zapravo siguran sam da fale još i MK Motorcangla i ... :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Novembar 2, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da li ce akcija biti transparentna, u skladu sa euroatlantskim integracijama, ili srpsko-ruska varijanta? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao i svake godine Bradersi i cangle dolaze...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao i svake godine Bradersi i cangle dolaze...... Blankovaću ja tebe, pa ti nećeš tek tako ulaziti, bez kucanja!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan kao i svake godine Bradersi i cangle dolaze...... Karburatore,blankuj ovog uljeza! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Možda da vidite sa MC Classic Wheels-Futog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan ADSL..... ;)MAKINS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...