Gremlin 24 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 oktobar i beskrajna igra sa "pretorijancima" ;D Sutra je tacno 9 godina od tog 5. Oktobra...Lasica me je podsetio na tu sliku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Gremline. Mogao bi da okacis i neku retrospektivu, pa da mozemo da pratimo tvoj rad od pocetka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 5, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da Greca ispuni svoju zelju a to je F 800 GS..... Davaj slke na sunce da uzivamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da Greca ispuni svoju zelju a to je F 800 GS..... Davaj slke na sunce da uzivamo... Mislim da cemo ako Bog da ipak ici na 1200 Adv...mada moram da ti kazem da mi se F 800 opasnoooo svidja, medjutim Gremlinka ima "amandman"...kao i uvek... Bravo, Gremline. Mogao bi da okacis i neku retrospektivu, pa da mozemo da pratimo tvoj rad od pocetka. Ima toga toliko da stvarmo ne znam odakle bi poceo, bilo bi jako puno slika, i ko zna kako bi se i kada zavrsilo. Bolje ovako, pocnem od pocetka...U toku zime se planira web sajt, ali o tome cete biti na vreme obavesteni. Na primer danas nisam slikao nista, suncao se na Uscu sa ekipom...posle podne dremao na brodu...easy Monday... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuuu... greco, pa ti si i pre 10 godina bio pupav? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan auuuu... greco, pa ti si i pre 10 godina bio pupav? E za ovo moras da ga vodis na klopu! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego Gremlin njega... Greco za druga upola cene...arsenik, mišomor, cijanid...šta god poželeo da mu turiš u tanjir!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego Gremlin njega... Greco za druga upola cene...arsenik, mišomor, cijanid...šta god poželeo da mu turiš u tanjir!! Spalicemo Guju ki licnu, on je elektronicar on to voli... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam ja da je on veštac...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Greco, daj sličke, nemoj da si lenj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana je bas mirno, nema svezih news slika. Prvo sledece snimanje je fudbal Srbija-Rumunija u Subotu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana je bas mirno, nema svezih news slika. Prvo sledece snimanje je fudbal Srbija-Rumunija u Subotu. Stani iza Rumunskog gola ako zelis nesto da uslikas! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana je bas mirno, nema svezih news slika. Prvo sledece snimanje je fudbal Srbija-Rumunija u Subotu. Uzivanjcija, kazem ja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 8, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kome... ja baš nisam neki ljubitelj fudbala ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana je bas mirno, nema svezih news slika. Prvo sledece snimanje je fudbal Srbija-Rumunija u Subotu. Uzivanjcija, kazem ja ;D nije tako, dobucuju mu navijaci, kad ima snega obavezno ga gadjaju grudvama tezak je to posao i stresan....ostavlja trajne posledice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Octobar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i ti si primetio...?? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 8, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan mali off... Ama šta je vama dvojici sa tim rakijama? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Octobar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mali off... Ama šta je vama dvojici sa tim rakijama? ;D vrsimo apel na savest jednog dobrog i pomalo postenog .............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 8, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sledece snimanje je fudbal Srbija-Rumunija u Subotu. Vidimo se na terenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Greco, koliko je dobio onaj reporter odštetu od Rodmana (NBA) kada ga je ovaj šutnuo u butinu! Nemoj samo da ispadne da te nagovaram...pa da sebi kupiš neku RD07a ali ako se već nađeš na nogometu, što da ne, samo ponesi protektore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 11, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolega u akciji .. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna dosadna nedelja Čekamo vesti iz prve ruke, i to one bez cenzure i mašnica ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan U stvari, ova tema bi trebalo da se zove "Sta sam juce slikao", posto sam obicno ili lenj ili umoran da isti dan postavim slike , ali evo male pricice sa jucerasnje utakmice Srbija-Rumunija, koja se zavrsila za goste ponizavajucim rezultatom od 5-0. Sreca...sreca...radost... Uobicajena guzva i nervoza na i oko stadiona, stizem oko sat ipo ranije kako bi postavio remote kameru, setovao Wi-Fi, pripremio spisak igracha,i uz malu raspravku sa "admiralom" iz FTO-Sigurnost uspevam da udjem Tenerom na parking stadiona. Silazim na teren, gde uz zaljenje konstatujem da Wi-Fi ne radi, sto znaci - veliki problem sa slanjem slika preko 3G koji na velikim utakmicama obicno "umre" od preopterecenja mreze. Pocinju i prve kapi kishe....sranje...zaboravio sam najlon kesu za remote kameru koja treba da obavi svoj zadatak iza gola i da tamo bude celu utakmicu - pod uslovom da je neko ne ukrade, kao sto se to desilo kolegi iz "Press-a" na Srbija-Francuska Srecom kisha posle nekoliko kapi prestaje i postavljam kameru iza gola. U tom momentu dolazi i obavezni Viktor...ne znate ko je Viktor ? Viktor je belorepi orao, maskota nase fudbalske reprezantacije - neverovatno lepa, elegantna graziozna i ponosna ptica - pravi simbol naseg tima: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Utakmica pocinje, sedim na severu do tunela, najbolje mesto za sve...Rumuni napadaju na moju stranu prvo poluvreme... Wi-Fi ne radi...srecom kachim se na 3G i drzim otvorenu liniju...nasi drze inicijativu i sve se desava oko Rumunskog gola...posle prvog gola Rumuni postaju malo nervozni "Laki je malo nervozan"...Mutu grubo faulira Nemanju Vidica rabivshi mu nos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...