zloca87 15 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se kupi okvir za tablicu (bjbikers)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U subotu u Ralji, koliba pored puta...ako ne gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kasno mi je to,hocu teci da poklonim a ide sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Mišom i Ljiljom pei mislim da su kod njih, a ako nisu oni te mogu uputiti dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora strogo da bude bjb,gde uopste ima tih okvira? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u auto skoli VIR kod Jasminka, u blokovima, blizu Kineza... Pokusaj da ga prethodno kontaktiras (Jasminko VIR - nick na forumu), da vidis ima li ih jos... A ako ti trebaju bilo kakvi okviri idi do prvog servisa koji radi tehnicki pregled motocikala, 99% imaju i okvire! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 1, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Postupi kao sto ti je bane rekao, kontaktiraj Misu-pei na PP za BJB okvir, a ako oces bilo sta vidi u nekoj moto radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , nebi da skrecem puno sa teme ali imate li nekog u Vrscu za nalepnice i okvire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj BJB okvir kupio u VIR-u. Verujem da ih još ima.... Novi Beograd, blok 45 ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...