Jump to content

Moto Zajednica

Kud svi turci, tu i mali Mujo!!! Da i ja nesto o sebi kazem.

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Pre svega pozdrav svim pravim i iskrenim bajkerima. Zovem se Filip Kovacevic, iz Beograda sam, ali jako blizu Panceva. 89-to sam godiste.

Po zanimanju sitostampar, po hobiju gitarista, motorista i akvarista. i tako.....

Moja bolest je pocela jos negde oko 4. razreda osnovne skole, kada sam poceo da se divim velikim "zlim" bajkerima

na coperima i enduro motorima. Tada pocinje kuknjava......Mama, tata, baba, deda, bilo ko, kupujte mi motor.

U 6. razredu dobijam tog neverovatnog Tomos Tory-a (kao kros) i teram ga par godina, dok se nije raspao.

Tada na scenu stupa mracan period mog zivota...bez motora. i jednog lepog dana dodje baba i kaze sledece:"Evo ti pare da kupis neki motor, to ti je za rodjendan". Srece!!!!! trazio, razgledao, kopao i nadjem jednu Tenericu, staru, dobru i pazarim je. Ona mi je sada i ljubav i osnovno prevozno sredstvo.  Nemam neki staz, ali napredujem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

hvala, hvala. sad moram da se odomacim na forumu. nemam bas naviku da piskaram jer  net (normalan) imam tek od skoro, jer ovo "god fosaken place"

gde ja zivim nije imalo mogucnosti za adsl. a sad sam tu da ostanem i davim ;D.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja