Blackbite 7 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sudija odredjuje visinu novčane kazne, i obično im je jedno od merila i plata prekršioca, mada mi nije jasno sta treba čovek da uradi da ga oderu. Moj drugar je za prekoračenje od 64 km/h (ograničenje bilo 60) platio 9,000 din kaznu i dobio uslovno 2 god za oduzimanje dozvole, a plata mu 65,000 din... Da izvines, ali mislim da taj tvoj drugar laze ko ker. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Nista im ne placam vec 15 godina. Osim PAUKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10112 Napisano Decembar 30, 2009 4_tocka_i_karoserija, 2081 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sudija odredjuje visinu novčane kazne, i obično im je jedno od merila i plata prekršioca, mada mi nije jasno sta treba čovek da uradi da ga oderu. Moj drugar je za prekoračenje od 64 km/h (ograničenje bilo 60) platio 9,000 din kaznu i dobio uslovno 2 god za oduzimanje dozvole, a plata mu 65,000 din... Da izvines, ali mislim da taj tvoj drugar laze ko ker. :-\ Prvo, sad kad čitam šta sam napisao, nisam siguran da sam bio jasan - on je vozio 124 km/h. Drugo, verujem mu iz jednostavnog razloga - video sam sve papire, ukjučujući i presudu, jedino nisam bio na sudu s njim. Po rečima sudije (žensko), jedna od najvažnijih olakšavajućih okolnosti za njega je bila 20 godina vozačkog staža bez ijednog prekršaja, a na sudjenju je bio i pandur koji je prilično istinito opisao mesto na kojem se sve to dogodilo - ravan, pregledan put i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, pa 90% zena sudija koje sude za saobrcajne prekrsaje nema vozacku dozvolu, sto mi je posvedocilo i dosta policajaca. Sude striktno po PSP. Imao sam situacije kada sam morao na stolu da im objasnjavam situaciju koja se desila uz pomoc dve pakle cigara i upaljaca jer nisu mogle da skapiraju policijski izvestaj. Pa cak je i onda bila ona izjava tipa Da ali on vam je dolazio sa desne strane. JEB.... ih desna strana, samo su za to culi. Zato vise nista ne placam, ne odazivam se i... nema me. Kao sto vec rekoh, samo pauka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, pa 90% zena sudija koje sude za saobrcajne prekrsaje nema vozacku dozvolu, sto mi je posvedocilo i dosta policajaca. Sude striktno po PSP. Imao sam situacije kada sam morao na stolu da im objasnjavam situaciju koja se desila uz pomoc dve pakle cigara i upaljaca jer nisu mogle da skapiraju policijski izvestaj. Pa cak je i onda bila ona izjava tipa Da ali on vam je dolazio sa desne strane. JEB.... ih desna strana, samo su za to culi. Zato vise nista ne placam, ne odazivam se i... nema me. Kao sto vec rekoh, samo pauka... 1. Kakve veze ima da li sudija ima dozvolu ili nema? 2. I po cemu bi to trebalo da sude ako ne po zakonu (PSP kako ga ti nazivas)? 3. I kakve veze ima dal' je sudija musko ili zensko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sudija odredjuje visinu novčane kazne, i obično im je jedno od merila i plata prekršioca, mada mi nije jasno sta treba čovek da uradi da ga oderu. Moj drugar je za prekoračenje od 64 km/h (ograničenje bilo 60) platio 9,000 din kaznu i dobio uslovno 2 god za oduzimanje dozvole, a plata mu 65,000 din... Da izvines, ali mislim da taj tvoj drugar laze ko ker. :-\ Prvo, sad kad čitam šta sam napisao, nisam siguran da sam bio jasan - on je vozio 124 km/h. Drugo, verujem mu iz jednostavnog razloga - video sam sve papire, ukjučujući i presudu, jedino nisam bio na sudu s njim. Po rečima sudije (žensko), jedna od najvažnijih olakšavajućih okolnosti za njega je bila 20 godina vozačkog staža bez ijednog prekršaja, a na sudjenju je bio i pandur koji je prilično istinito opisao mesto na kojem se sve to dogodilo - ravan, pregledan put i sl. Izvini onda, skontao sam da je vozio 64km, pa otud to sto sam napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10112 Napisano Decembar 30, 2009 4_tocka_i_karoserija, 2081 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sve 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan ....ali verovatno neće,panduri te pozovu recimo u Maju da ti oduzmu dozvolu(udare pečat od..do..), interesantno ali ovde se pominje o.7 prom. alkohola,pre kratkog vremena dvojica mojih poznanika ''nalete'' na alko test...obojica po 0.73..? Jedan je popio nepuna dva piva od 5 popodne do 22 kad je ''duvo'' a drugi je bio trešten pijan...!!!Jel' to svi dregeri pokazuju po 0.7...?? Ej reci mi molim te gde je to bilo i kad??? Sad gledam prijavu... Duvao sam 0.73 ISTO!!!!! Pa tebi je ista presuda kao i meni! I pazi sad ovo! Na isti dan kao proshle godine ( MC Manchulin rodjendan) sam napravio ovaj gore prekrshaj. I sad ove godine me navataju sa 0.7% eeeee jbm ti sve da ti jbm....... I sad opet kod sudije i ima da mi oduzmu na 3 meseca B... Ok je meni B nije neophodan... Nego dal ce i A da mi oduzmu??? Ili me vata stari zakon, poshto mi je uslovna pod starim zakonom.... Al me sad navatali pod novim.... A samo 3 piva sam popio.... A kazna izmedju 6000 i 20000... ispade jedno pivo izmedju 2000 i 6500 dinara... A bio sam siguran da je bilo 80 dinara :D :D Nisu mi pokazali ono uverenje da su sposobni da koriste alko tester ili shta vec i takodje mi nisu pokazali uverenje o ispravnosti uredjaja to jest neki njegov tehnichki pregled... Jel mogu da se vadim na to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nishta onda, pravicu se lud do Septembra pa su onda tek da odem da me osude kad mi dozvola ne treba. Nije mi za B, zabole me za B. Nego ochekujem da poziv stigne negde u Martu, pa dok me osude to ce taman biti ono najlepshe vreme kad se svi voze. A meni A bash treba da idem u Sofiju na ACDC i za Umag. ma trreba mi da se vozim bre! Ne dam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ....ali verovatno neće,panduri te pozovu recimo u Maju da ti oduzmu dozvolu(udare pečat od..do..), interesantno ali ovde se pominje o.7 prom. alkohola,pre kratkog vremena dvojica mojih poznanika ''nalete'' na alko test...obojica po 0.73..? Jedan je popio nepuna dva piva od 5 popodne do 22 kad je ''duvo'' a drugi je bio trešten pijan...!!!Jel' to svi dregeri pokazuju po 0.7...?? Ej reci mi molim te gde je to bilo i kad??? Sad gledam prijavu... Duvao sam 0.73 ISTO!!!!! Pa tebi je ista presuda kao i meni! I pazi sad ovo! Na isti dan kao proshle godine ( MC Manchulin rodjendan) sam napravio ovaj gore prekrshaj. I sad ove godine me navataju sa 0.7% eeeee jbm ti sve da ti jbm....... I sad opet kod sudije i ima da mi oduzmu na 3 meseca B... Ok je meni B nije neophodan... Nego dal ce i A da mi oduzmu??? Ili me vata stari zakon, poshto mi je uslovna pod starim zakonom.... Al me sad navatali pod novim.... A samo 3 piva sam popio.... A kazna izmedju 6000 i 20000... ispade jedno pivo izmedju 2000 i 6500 dinara... A bio sam siguran da je bilo 80 dinara :D :D Nisu mi pokazali ono uverenje da su sposobni da koriste alko tester ili shta vec i takodje mi nisu pokazali uverenje o ispravnosti uredjaja to jest neki njegov tehnichki pregled... Jel mogu da se vadim na to? Pre bih rekao da to govno ima mod za uzimanje para, u kome pokazuje samo 0.73, jer je dovoljno, a nije previse, pa app... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, pa 90% zena sudija koje sude za saobrcajne prekrsaje nema vozacku dozvolu, sto mi je posvedocilo i dosta policajaca. Sude striktno po PSP. Imao sam situacije kada sam morao na stolu da im objasnjavam situaciju koja se desila uz pomoc dve pakle cigara i upaljaca jer nisu mogle da skapiraju policijski izvestaj. Pa cak je i onda bila ona izjava tipa Da ali on vam je dolazio sa desne strane. JEB.... ih desna strana, samo su za to culi. Zato vise nista ne placam, ne odazivam se i... nema me. Kao sto vec rekoh, samo pauka... 1. Kakve veze ima da li sudija ima dozvolu ili nema? 2. I po cemu bi to trebalo da sude ako ne po zakonu (PSP kako ga ti nazivas)? 3. I kakve veze ima dal' je sudija musko ili zensko? 1. Doziveo dva puta da sudinica uopste ne gleda slucaj dalje od prijave, niti je umela da shvati skicu i ako nisi prisutan da osporis ode dozvola > > Mora da ima bar PSP polozen, kako za ime boga da sudi ako nema pojma o cemu se tu radi... > 2. Nemam primedbi... ;D 3. Da imas 9 godina, to pitanje bi bilo na mestu... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nece biti jasno kako sam posle 1.5-2 litra spricera duvao 0.0... ;D ;D ;D Mada, Dutchman je posle kile vodke naduvao 0.4... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1460 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46600.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre Djenerale nismo mi takvi Ja nikad ne vozim pijan samo pod dejstvom alkohola i vozim 2x opreznije, mozda su me zbog toga i zaustavili zato shto sam vozio 40 de je ogranichenje 50... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46600.0 Poredjenje je stvarno malo prejako... 160kmh u gradu + 2.2 promila + dvoje mrtvih... Kad sam duvao 0.0 posle spricera, imao sam laksi udes pri kom se nisam ni kretao, a i osecao sam se potpuno trezno... Sto naravno ne znacu da se treba naroljati pa za volan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 10, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ....ali verovatno neće,panduri te pozovu recimo u Maju da ti oduzmu dozvolu(udare pečat od..do..), interesantno ali ovde se pominje o.7 prom. alkohola,pre kratkog vremena dvojica mojih poznanika ''nalete'' na alko test...obojica po 0.73..? Jedan je popio nepuna dva piva od 5 popodne do 22 kad je ''duvo'' a drugi je bio trešten pijan...!!!Jel' to svi dregeri pokazuju po 0.7...?? Meni su pre 2 godine oduzeli B na 3 meseca. Kada mi je stigla presuda (krajem aprila) otišao sam u sup (pre njihovog poziva) i zamolio lika na šalteru da mi upiše kaznu od 1 juna do 31 avgusta. Lik se iznenadio ali kad sam objasnio da tada mogu bar motor da vozim na poslu otkinuo od smeha i upisao mi kako sam tražio. Nisu ni oni baš svi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ....ali verovatno neće,panduri te pozovu recimo u Maju da ti oduzmu dozvolu(udare pečat od..do..), interesantno ali ovde se pominje o.7 prom. alkohola,pre kratkog vremena dvojica mojih poznanika ''nalete'' na alko test...obojica po 0.73..? Jedan je popio nepuna dva piva od 5 popodne do 22 kad je ''duvo'' a drugi je bio trešten pijan...!!!Jel' to svi dregeri pokazuju po 0.7...?? Meni su pre 2 godine oduzeli B na 3 meseca. Kada mi je stigla presuda (krajem aprila) otišao sam u sup (pre njihovog poziva) i zamolio lika na šalteru da mi upiše kaznu od 1 juna do 31 avgusta. Lik se iznenadio ali kad sam objasnio da tada mogu bar motor da vozim na poslu otkinuo od smeha i upisao mi kako sam tražio. Nisu ni oni baš svi....... Nisu svi, ali vecinu boli bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan hahaha znaci da cekam leto? ja juce otiso biciklom u SUp pa na posao sa namerom da se predam i tako kazem onoj teti na salteru: " dosao sam da se predam", a ona ce na to fali ti jos jedan papir da bi mogao da se predas, moras da ides kod sudije da ti napise od kad do kad ti vazi zabrana ili da cekas! Duvao sam u julu u istom gradu se sve desava, sudjenje u oktobru, kazna u decembru, a zabranu jos cekam, vec sam platio 2/3 kazne posto sam trazio na rate da placam.... Salim se naravno da cu da cekam sto duze, ali sam hteo da se opametim malo po snegu pesaceci po 10km svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha znaci da cekam leto? ja juce otiso biciklom u SUp pa na posao sa namerom da se predam i tako kazem onoj teti na salteru: " dosao sam da se predam", a ona ce na to fali ti jos jedan papir da bi mogao da se predas, moras da ides kod sudije da ti napise od kad do kad ti vazi zabrana ili da cekas! Duvao sam u julu u istom gradu se sve desava, sudjenje u oktobru, kazna u decembru, a zabranu jos cekam, vec sam platio 2/3 kazne posto sam trazio na rate da placam.... Salim se naravno da cu da cekam sto duze, ali sam hteo da se opametim malo po snegu pesaceci po 10km svaki dan Meni razni ljudi pricaju godinama: Bacice te u zatvor, uzece ti dozvolu za uvek, itd... A nikad nisam imao zabranu ni 5 minuta... Za 500.000km... Platio sam ukupno 5 kazni kod sudije, jos 10 na licu mesta, izvukao se na sudu na sve moguce prevare 20 puta, i to sve do pre oko 100.000km... ;D Od tada, da kucnem u drvo nista... ;D U jednom trenutku 2003-04, sam skupljao prijave oko 1-2 nedeljno... ;D Imao sam srece da mi u lk nije pisala opstina, pa sam sve prijave van Bga slao u Zemun... ;D ;D ;D Bilo nekad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...