Dzaver 130 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam velikih problema sa zardjalim rezervoarom...Pokusavao sam sve, od ubacivanja lancica pa do sone kiseline!Sve su to kratkotrajna resenja!!! Na kraju mi je drugar rekao da ocistim rezervar lancicem ili bilo kako i da kupim poliester set...Uzeo sam prvi dan oko 0,5l smole i pola katalizatora pomesao i dobro izmuckao po rezervaru...ostavio dva dana da se susi i sa ostatkom ponovio postupak! Posle 5-6 dana sam namontirao rezervar i od tada je proslo godinu dana rezervar je kao plastificiran iznutra i nema korozije i prljavstine!!!Preporucio bih svima koji imaju problema s tim da urade isto i rese se bede za cini mi se 700din. P.S pazite na farbu...ako kapne odmah obrisite razredjivacem ili slicno,posle ne moze da se skine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Imao sa slican problem sa zardjalim rezervoarom prethodnog motora, pokusavao sam i da ga pocinkujem i sta sve nisam bilo je neuspesno tj. vrlo kratkotrajno. Onda sam u prodavnici autolakova na nagovor prodavca kupio preporuceni trokomponentni set boje iako sam bio skeptican jer je do tada sve moguce varijjante pojeo ili benzin ili rdja, sipao izmesanu boju u rezervoar, promuckao njome rezervoar, osusio ga za dva tri dana i posle toga jos dve godine bez problema vozio i kada sam ga prodavao nigde nije bilo ni tackice rdje! Znaci uspeva sa pravim sredstvom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25547.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje se ocisti elektrolizom. Izuzetno jednostavan i efektan proces Posle toga farbanje dvokomponentnim ili trokomponentnim farbama za cisterne, camce i sta ti ja znam .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan dvokomponentna epoksi za čamce radi ko satić... meni stoji već celu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...