stefgi 21 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem TA u izuzetnom stanju.Nema nijednu ogrebotinu niti je padanao sa njega. Motor je suv i cist (takav je kupljen). Godiste je '98.Kupljen od prvog vlasnika u Parizu pocetkom leta. Presao je 59000 (provereno)od cega sam ja presao bar 4000 (inace sam na njemu dosao iz Pariza =)) ) bez i jednog jedinog kvara do dana danasnjeg. Promenjeni su lanac i lancanici pre 650km(imam racun), ulje je sipano motulovo 5100 15w50(menjano na 4-5000km), filter ulja,odredjen servis,sve provereno i u izuzetnom stanju. Napred je Anakee(odlicna) guma a nazad Michelin T66(pri kraju). Motor ima i custom sediste koje je mnogo udobnije od standardnog a i mnogo mnogo lepse, ima forumasa koji su je vozili pa nek potvrde =) Za one koji prvi put gledaju TA, potrosnja je izuzetno pristojna, krece se od 4.5 do 6 u zavisnosti od voznje i tereta(suvozac ili ne ,torbe itd...), pali na "pola kljuca" (sto kazu majstori) i ide bez problema 160-170kmh sa saputnikom (85kg) Voleo bih ako moze da dodje u vlasnistvo nekog sa foruma i da ostane medju nama. Razlog prodaje je sto kupujem auto za zimu,stari auto je odradio svoje. Cena je 3550e 063 432 999 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ubavo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 29, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan a zamena za auto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 29, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ga prodajes. Video sam motor kod Joce, a i pricao sa tvojim ocem oko njega... Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan a zamena za auto? Mozda, mada sam planirao da uzmem auto iz Pariza jer tamo ljudi mnogo bolje odrzavaju,prosto jer imaju vise love. Zato je i TA tamo kupljen + voznja po evropi i po onim prelepim putevima. Uzivao sam. Koji auto imas? Mnogo ubavo! Jeste samo sto je na slikama prljav jer smo bili gore na Sirogojnu sad za vikend. Inace super je tamo. Steta sto ga prodajes. Video sam motor kod Joce, a i pricao sa tvojim ocem oko njega... Srecno sa prodajom Eto ako si bio kod Joce video si kakav je motorcic a i cuo si sta matori prica hahah, nadam se da me nije nesto kudio! I Joca mi je rekao da sam ubo dobru kupovinu. Ni ja nisam jos prelomio da li da ga prodajem al rekoh 'ajd da probam pa da vidim kako cu se osecati =). Znas kad kupis prvi svoj motor i to onaj koji si zeleo pritom ga pazis i mackas i na svaki i naizgled cudan zvuk teras na proveru. A najverovatnije da cu na prolece da kupim isti ovakav,cak isto godiste koliko sam zadovoljan. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 29, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan razmenili poruke telefonom... srecno sa prodajom a ja cu da zavidim onome ko ga kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan razmenili poruke telefonom... srecno sa prodajom a ja cu da zavidim onome ko ga kupi Imaces zasto =))) Hvala na ponudi. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam pustio oglas van ovog foruma tako da ako neko zeli nesto da pita..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 2 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znas kad kupis prvi svoj motor i to onaj koji si zeleo pritom ga pazis i mackas i na svaki i naizgled cudan zvuk teras na proveru. A najverovatnije da cu na prolece da kupim isti ovakav,cak isto godiste koliko sam zadovoljan. Pozdrav Ova 1. recenica me je podsetila na mladost... Svaka cast, srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti jbm žarko,kako li izgleda kad je čist,ako je ovakav kad je prljav! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti jbm žarko,kako li izgleda kad je čist,ako je ovakav kad je prljav! ;D ;D ;D izgleda :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Udarila seka debelo vidim ja! =) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Cena je blago pala. Kotira se sada oko 3400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...moguc dogovor za cenu kao i za noviji auto sa ili bez moje doplate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, ali prejaka cena. U svakom slučaju sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan ...ima i prostora za dogovor i zamenu za auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1658 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, ali prejaka cena. U svakom slučaju sretno sa prodajom. i ja delim misljenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ide bez problema 160-170kmh sa saputnikom (85kg) Da nije malo mnogo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan ide bez problema 160-170kmh sa saputnikom (85kg) Da nije malo mnogo ;D Ja sam jedan od onih koji vole da dokazu te neverovatne stvari. Svaki dan sam na motoru...kad god zelis mozemo sesti na motor u pravcu ka Surcinu gde je dobar autoput i da se uveris. Rusic sa foruma je vozio moj motor jos letos i rekao je da ide bolje od njegovog i to osetno. To je ta francuska nega...sta da vam kazem Drugar sto je isao sa mnom turu po Zlatiboru koji ima 80 i kusur kg vam je ziv dokaz jer je cesto gledao na brzinu zbog toga sto je suvozac i kad se ide brze nije mu svejedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost imam yamahu diversion 1999 god. Koliko doplacujes da se menjamo? Pardon na satu je oko 32000 km, stanje je perfektno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost imam yamahu diversion 1999 god. Koliko doplacujes da se menjamo? Pardon na satu je oko 32000 km, stanje je perfektno! Hvala na ponudi ali ja menjam samo za auto neki mladji. Ako prodam motor i uzmem auto, na prolece cu ponovo uzeti motor i to sigurno ce biti TransAlp cak verovatno ova serija od 97 do 99. Motor me odusevio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...