ivanf 11 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući mom ne iskustvnu i "veštini" ovlašćenog Sachs servisera, dotični mi je pretegao lanac i sažvakao mi lančanik. Pošto me voza već 14. dan da će da mi nabavi delove, već sam odavno izgubio strpljenje pa reko da se bacim sam u potragu. Dakle treba mi ovaj lančanik što ide na motor i ova pločica što ga drži na osovini. Jel zna neko gde to mogu da nadjem a da nije u KMH? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspeh da nadjem temu u prodavnicama, ali postoji negde na cukarici prodavnica sa gomilom delova za kineze. Pitaj na kineskom podforumu, neko sigurno zna gde je. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan adj company kod njih je sve tri puta skuplje i losije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan adj company kod njih je sve tri puta skuplje i losije nego gde? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kod glavnog majstora u firmi koja uvozi a to je leo-pard imaju dostupnost u magacin(citaj mogu da maznu) a znaju sta maznjavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo mi je taj glavni majstor pretegao lanac! Baš sam ga u leo-pardu kupio i sevisirao, ali pošto se kao sele zavlači me dve nedelje... Koliko su po pitanju prodaje fer i predusretljivi toliko im je sevis 0! Hvala za info o ovim drugim kinezima. Cimaću i njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...