Vuk HM 178 Napisano Octobar 8, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kasno sam ovaj post video mene su baš 29.09. dva puta savatali kod ZR a na 4 mesta sam ih izbegao :o jer su mi blicali iz drugog smera... Išao sam, naravno, kolima... Sad će i pešaci panduri da nose po radar koliko vidim... i 60km/h dozvoljeno!? Regionalni put!? Vidi se da im je potrebna lova da pune budžet, ne mogu stranke da se odreknu svojih lopovluka za vreme krize... Ovaj 2. što me navatao mi pokazuje kao 94km/h a na fotoaparatu nema slike, ja ga pitam da mi pokaže sliku, on kaže da mu je crkla baterija na fotoaparatu!!! Ja mu kažem, ništa od potpisivanja, ionako mi je bila sumnjiva brzina jer sam kilometar pre toga stajao da snimim nešto, nas 3 od po 100kg u kolima, Panda 1.2 benzinac... a neki BMW upravo odlazi... On mi napiše kaznu i i reče da ako ne platim za 8 dana, moram da dođem kod sudije u ZR a ako ne dođem presudiće u korist Mupa... idem za 2 nedelje iz principa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...