Vlada GS 190 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam mojoj ekipi predlozio srneci gulas u nedelju, svi su prihvatili. A i vreme nam je islo na ruku. Sastanak je bio ispred moje zgrade u 11.00. Krenuli smo 15 minuta kasnije....voznja magistralom kakva se samo pozeleti moze. Usput nam se pridruzuje jos drugara sa svojim lepsim polovinama... I prvo usputno zaustavljanje je bilo neplanirano u Stepojevcu. Nas drugar Aca ima prijatelja cija je kuca uz magistralu.....pauza od 10minuta se pretvorila u ''sedeljku'', i to sve zahvaljujuci Saletovoj rakiji, koju smo nazvali ''Saletovaca'..'... Vidim ja da nivo rakije u flasi drasticno pada, tj. da je ''vrag odneo salu'', i ustajem prvi, jer da sam njih cekao ne bi ni krenuli od Saleta....Sale,svaka cast, rakija je ''mrak''..... Silazimo tu sa magistrale, prolazimo kroz nekoliko sela, pa par kilometara off- road.....i stizemo na nase odrediste, kafana ''Koliba preko puta"....na Avalskom putu Ekipa za stolom je bila vrlo lepo raspolozena, pricljiva, na momente cak vrlo bucna.....sve dok nije stigao srneci gulas!!!!....a onda tajac..... Nema ljutnje, sledeci put zovemo i vas..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6197 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe, vi iz Kolibe, mi u Kolibu. Lencuge i mi. Lepo rucali, malo se jos provozali... Na istom mestu se vidimo u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rakija je bila jeziva samo sto Djomla i ja nismo smeli da forsiramo do kraja da bi se vratili kuci hehe,a srnetina je bila Vrh ,neki su cak jeli i jagnjetinu koja je delovala ekstra.pa onda zato svi opet u subotu idemo opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Društvo živeli!! Pa ide zima treba iskoristiti svaki trenutak ove lepe jeseni....polako, ponovo će mo mi zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaston_bgd 1 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Silazimo tu sa magistrale, prolazimo kroz nekoliko sela, pa par kilometara off- road.....i stizemo na nase odrediste, kafana ''Koliba preko puta"....na Avalskom putu Jel moze malo detaljnije kako da nadjem ovu kolibu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 270 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42550.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Silazimo tu sa magistrale, prolazimo kroz nekoliko sela, pa par kilometara off- road.....i stizemo na nase odrediste, kafana ''Koliba preko puta"....na Avalskom putu Jel moze malo detaljnije kako da nadjem ovu kolibu? Ides avalskim putem prema sopotu nemozes da omanes!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 4, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sram vas bilo, pojeli ste tako plemenitu životinju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da je protivu ove ekipe podignuta optužnica za srnocid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaston_bgd 1 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze malo detaljnije kako da nadjem ovu kolibu? Ides avalskim putem prema sopotu nemozes da omanes!! Pozz zamalo da se slupam zbog te kafane...ljudi ja tu prolazim non-stop, tata mi je iz jednog sela pored ralje, a ta kafana je u ralji...i primetio sam je odavno, ali nikad nisam obratio paznju na naziv. i eto, video sam naziv isti dan kad sam vas pitao gde se to nalazi...znaci srneci gulas? primetio sam da se tamo cesto okrece i razanj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Braco slike su nam extra, i gulash jos bolji. Josh uvek varim onu srnu u stomaku...ne, ne...sve je u redu, samo nece da izadju rogovi ;D ;D xaxaxax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze malo detaljnije kako da nadjem ovu kolibu? Ides avalskim putem prema sopotu nemozes da omanes!! Pozz zamalo da se slupam zbog te kafane...ljudi ja tu prolazim non-stop, tata mi je iz jednog sela pored ralje, a ta kafana je u ralji...i primetio sam je odavno, ali nikad nisam obratio paznju na naziv. i eto, video sam naziv isti dan kad sam vas pitao gde se to nalazi...znaci srneci gulas? primetio sam da se tamo cesto okrece i razanj... Brate okrece se samo ako okasnis okrecu se prazne hehehe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...