Zoltan 583 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Juce krenemo iz Loznice u prvih 50ak km primetim da motor stucne pri konstantnoj brzini od oko 80km/h ali sve ok. Uz pauzu negde kod Sabca nastavljamo dalje i tada pocinju problemi, motor gubi snagu i jedva da ide 70km/h stanemo pregledamo svecice sve ok i nastavimo. Sve slabije vuce jedva nekih 60 i negde pred Pazovu u prvi sumrak sustize me jedan kolega i pokazuje da stanem. E sad ono za neverovati, lonac od pocetka pa negde do pola potpuno crven, usijan. Da kazem da nista nije moglo da udje u lonac niti je mogao sa necim spolja da se zapusi. Uz pomoc prijatellja Gromova iz Pazove izbusimo i procackamo lonac i nekako uspem da se dovucem do kuce. Ako neko zna sta bi moglo biti uzrok i sta mi je ciniti bio bih zahvalan na savetu. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Juce krenemo iz Loznice u prvih 50ak km primetim da motor stucne pri konstantnoj brzini od oko 80km/h ali sve ok. Uz pauzu negde kod Sabca nastavljamo dalje i tada pocinju problemi, motor gubi snagu i jedva da ide 70km/h stanemo pregledamo svecice sve ok i nastavimo. Sve slabije vuce jedva nekih 60 i negde pred Pazovu u prvi sumrak sustize me jedan kolega i pokazuje da stanem. E sad ono za neverovati, lonac od pocetka pa negde do pola potpuno crven, usijan. Da kazem da nista nije moglo da udje u lonac niti je mogao sa necim spolja da se zapusi. Uz pomoc prijatellja Gromova iz Pazove izbusimo i procackamo lonac i nekako uspem da se dovucem do kuce. Ako neko zna sta bi moglo biti uzrok i sta mi je ciniti bio bih zahvalan na savetu. pozdrav Izgorio ispušni ventil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je razlog da se tako nesto desi. Da li nije dobro nastelovan ili je jednostavno crkao od starostii exploatacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi' rek'o da je u pitanju "Vrhunski" kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Moz` biti i ovo i ono. na pr. Odlomljen komadic bregaste zaglavio ventil, ako je ventil pretegnut... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Katalog rezervnih delova mozes naci na ovom linku. http://www.sprintscooters.com/delovi.html Ovde imas i sve prikazano na slikama tako da ce ti biti od koristi. Ne znam da li on ima i ove gumice ventila ili ide direktno na glavu ili kako vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan prešteluj ventile brate čuli su se i kad smo išli na tarzanovu plažu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako se cuju ventili to je dobro,bolje da se cuju nego da se ne cuju hahh znaci da su na svom mestu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan znači da su još u mašini xexe šala mala al stvarno našteluj lepo te ventile i videćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ventile sam stelovao pre jedno 2-3 nedelje ali djavo nespava. Da vas obavestim da je problem otklonjen jedan ventil je bio pretegnut i nije otvarao, stete vece izgleda nema. IgorXT je to doveo u red i ono sto sam sad provozao, sve je u redu. :D A ja mislio kraj sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kad se čovek se nauči na kinezu nema zime sve dijagnoze su tačne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije li izgoreo dok si ga tako vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da nije, posto ne puca! hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja stelovao ventile zvao sam servis i rekli su mi da treba da se i ulazni i izlazni ventil steluju na 0.5 mm. Obicno se skoro na svim masinama izlazni ventil steluje na malo vise od ulaznog. Ajde da pitam da ne otvaram novu temu. Mislim da moj model Princa ima rucni spaner lanca. Kako da se utvrdi da li je dovoljno zategnut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja stelovao ventile zvao sam servis i rekli su mi da treba da se i ulazni i izlazni ventil steluju na 0.5 mm. Obicno se skoro na svim masinama izlazni ventil steluje na malo vise od ulaznog. Ajde da pitam da ne otvaram novu temu. Mislim da moj model Princa ima rucni spaner lanca. Kako da se utvrdi da li je dovoljno zategnut? Dok ne prosijaju lonci i ne pregore ventili otvaraj novu temu. Uostalom vec imas temu za svoj motor. Smanji malo sa tim uletanjima i pisi tamo gde je tome mesto. U temi o problemima kupujes auspuhe, u temi za Apollo tomosov gepek da budzis na Princa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, drago mi je sto si resio problem. Jeste li zavarili rupe sto ste busili sinoc kod Slayera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan ako se cuju ventili to je dobro,bolje da se cuju nego da se ne cuju hahh znaci da su na svom mestu :) Jeste u redu ako se cuju,ali zavisi do koje mere. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sa kvacilom je sve ok, sutra cu da se provozam bar 200km pa cu da napisem u kakvom je stanju sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 29, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, nije. Nastelovano, vuce lepo, salta na ruku i nogu ali kad se razredi ulje(ugreje motor i menjac) ne razdvajaju lamele pa tocak dize obrtaje :-\ Proveravao sam i nivo ulja na hladan motor, u redu je... pojma nemam ps. pozdravio te The Doctor kad smo se sreli u LO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 30, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je normalno da posle "przenja" nocu usija auspuh iznutra kad proviris kroc izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan normalno je mada zavisi od vrste motora i tipa lonca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan meni je malo poplaveo auspuh sinoć ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 30, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan lonac od suzukia sv 650 na aprilia atlantic 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ?????Čuo sam da si bio u LO i da te mučilo kvačilo ali ko je Doctor??? To mu je nik na forumu cini mi se, a mislim da se zove Marko. Ima farbaru za motore na izlazu prema Trsicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo je cackao Mile neki, vozio Jawe ranije... Marko Poskok, jeste, al' necu da farbam kod njega Znaju te obojica...a i ti njih verovatno. Nisam se javio jer nemam tvoj broj, tamo gde smo bili nema ni interneta a nismo bas nesto bili ni sa vremenom da skoknemo do tebe, mada sam razmisljao... Da mi je kvacilo ok, dosao bih sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...