Nucleus 101 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko zna gde se na Hornetu 600 S 2000/2001 god. nalazi davac/citac koji shalje impuls/signal za kmh sat? Na naked verziji horneta kmh sat funkcionise pomocu sajle, a S verzija ima digitalni sat, tj. nema sajlu. Pitam vas ovo jer trenutno prebacujem oklop i satove sa S-a na naked-a, a nikako ne mogu da pronadjem deo koji je u vezi sa kmh satom na S verziji. p.s. Service manual koji sam pronasao na netu je za model iz '98 kada se "S" nije pravio tako da mi on nije bio od pomoci, a ako neko ima manual za S verziju, ima pivo (ili dva) od mene. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moras skroz da izvadis kuciste filtera i onda ce ti sve biti jasno.Tu je ispod onako jedan kao cep sa dva srafa iz kojeg izlazi kabl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Moras skroz da izvadis kuciste filtera i onda ce ti sve biti jasno.Tu je ispod onako jedan kao cep sa dva srafa iz kojeg izlazi kabl. Tacno, ispod air box-a, na kraju prenosa, crni cep fiksiran sa dva srafa, jedini problem je sto na naked verziji tu nije predvidjeno montiranje tog senzora tj. nije probusena rupa na bloku, tako da nece biti prebacivanja satova. Hvala za informaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...