Jump to content

Moto Zajednica

Potrebna pomoc u vezi kmh sata, hornet 600 S

Recommended Posts

• Zainteresovan, 788 postova

Drugari, da li neko zna gde se na Hornetu 600 S 2000/2001 god. nalazi davac/citac koji shalje impuls/signal za kmh sat?

Na naked verziji horneta kmh sat funkcionise pomocu sajle, a S verzija ima digitalni sat, tj. nema sajlu. Pitam vas ovo jer trenutno prebacujem oklop i satove sa S-a na naked-a, a nikako ne mogu da pronadjem deo koji je u vezi sa kmh satom na S verziji.

p.s. Service manual koji sam pronasao na netu je za model iz '98 kada se "S" nije pravio tako da mi on nije bio od pomoci, a ako neko ima manual za S verziju, ima pivo (ili dva) od mene.

Hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Moras skroz da izvadis kuciste filtera i onda ce ti sve biti jasno.Tu je ispod onako jedan kao cep sa dva srafa iz kojeg izlazi kabl.

• Zainteresovan, 788 postova

Moras skroz da izvadis kuciste filtera i onda ce ti sve biti jasno.Tu je ispod onako jedan kao cep sa dva srafa iz kojeg izlazi kabl.

Tacno, ispod air box-a, na kraju prenosa, crni cep fiksiran sa dva srafa, jedini problem je sto na naked verziji tu nije predvidjeno montiranje tog senzora tj. nije probusena rupa na bloku, tako da nece biti prebacivanja satova.

Hvala za informaciju!  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja