mrvatreci 177 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Kawasaki EL 250,20 kw , 1993. Redovno odrzavan,bez objektivnih ulaganja. U odlicnom stanju. Registrovan do kraja maja 2010,sa zelenom kartom,na mom imenu. Od opreme Giwi kofer i alu tockovi. Gume dobre,lanac i lancanici ispravni , akumulator dobar. Nije lupan,svi originalni delovi,agregat ne trosi ulje. Cena 1600 za gotovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarna kilometraza. Mogu vratiti sat na 27000 uz izgovor da je vozila baba u Nemackoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo već drugi put govorim: slikaj ga nekim normalnim aparatom,a ne telefonom,daleko ćeš bolji utisak ostaviti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pokvaren mi je aparat. Cim ulovim kuma,stavljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da ces me odbiti ali hajde d pokusam, zamena za mog kineza i da ti doplatim nesto para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj, neki moji poznanici voze Kineze i skroz su zadovoljni. Motor prodajem jer hocu vise kubika,tako da... Hvala na ponudi,u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Popust 100 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi! Pobeci ce mi makina koju sam napikirao. Bolje fotke za vikend. Ponude? Kritike? Sugestije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema druge nego da zakazemo photo session i docaramo stvaran izgled i stanje motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kume kad nista od fotkanja... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena sad! 1400 Hitno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili smo u nedelju da ga istorijski zabelezimo... Otice a neces imati pravu fotku sa njim... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motor... Moj prvi Vozi se ko biciklica a moze da ide ko munja... Vrti se bash dosta ako zatreba.... A ovaj je josh lepshi sa livenim felnama.. + ima i obrtaljku a moj nije imao .. Moj je ima 33KS... Za 250 ccm supeeeer Ljudi ovo stvarno nije skupo ja sam moj platio 1550 neregistrovan na ime 91 godishte sa 51000km i malo ruzniji Mada to je bilo 2006 a sad je situacija drugachija :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ovo ne pomogne, nista nece... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa de postavi ovu sliku vidish da mu curi ulje iz zadnje gume Ili je on to junachki podmazo lanac? ;D Shto bih voleo da je moj bio ovakav... Sa obrtaljkom i bezichnim felnama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pljuc, pljuc... XXX Ne curi to iz njegove gume... Nemoj da baksuziras... Mislim da je sa prodajom gotova stvar, ima ozbiljnog kupca i znacemo za koji dan - sat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan nista ne mrda druze daj makar da se menjamo motora na par dana da se vozamo pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Hvala svima na ponudama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...