Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha yzf r125 ima blokade????? :S

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125

E ovako znam dvoje koji imaju ovaj motor i pricaju kako ide 140 sa blokadom??? kazu ima par blokada koji ga guse i da bi bez njih razvio 180??

E sad se ja pitam odkud blokade na 4t motoru??? Mislim da je 140 puna kapa za 4t 125??? Nista mi nije jasno

Ajde recite mi ko je sad tu u pravu?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 245 postova

I ybr je 4t i ima blokade :) Ali ne verujem da bi mogao da navuce 140kmph?! Procitao sam na forumu da YBR moze bez blokada 110kmph.

kad smo kod ybr jedan sto ga ima kaze ide sa blokadom 130 a bez 150kmh. ugravirano 140kmh .  imam drugove lazove...

• Zainteresovan, 730 postova

To tako prica obicna djecurlija, isti oni sto pricaju da tomos ide 120 itako... A naravno taj motor moze ici 180 samo sto ga niko nije toliko vozio, heh. Nijedan 125 4T ne moze ici preko 130, ako se uhvati malo nizbrdice 140 i to je to... Mogu i ja sad reci moj Lifan ima 6 blokada, 3 na karbu 2 u auspusima, kad se skine ide 200 (a na satu 160) i nadju se dvije budale koje ce povjerovati, kazu nekom, ovaj kaze dalje i sve tako, onda se javi neki skuteras koji se pali na takve price i eto ti posla...

• U prolazu, 61 postova

To tako prica obicna djecurlija, isti oni sto pricaju da tomos ide 120 itako... A naravno taj motor moze ici 180 samo sto ga niko nije toliko vozio, heh. Nijedan 125 4T ne moze ici preko 130, ako se uhvati malo nizbrdice 140 i to je to... Mogu i ja sad reci moj Lifan ima 6 blokada, 3 na karbu 2 u auspusima, kad se skine ide 200 (a na satu 160) i nadju se dvije budale koje ce povjerovati, kazu nekom, ovaj kaze dalje i sve tako, onda se javi neki skuteras koji se pali na takve price i eto ti posla...

tako je....

• Zainteresovan, 569 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

E ovako znam dvoje koji imaju ovaj motor i pricaju kako ide 140 sa blokadom??? kazu ima par blokada koji ga guse i da bi bez njih razvio 180??

180 km/h xexexe  ;D ;D ;D ;D ; pa to jedva da mogu motori od 400-500 cm3..

kad neko nece da veruje  ;D

****** kaže:

vi brate nemate pojma niko od vas bjbikers sajtu nit imate taj motor pa da znate, idi vidi snimak na bjbikers sajtu.ima blokadu pitao sam ja u yamahi kad sam ga kupovao

dzabe se brukate svi

dzabe

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

I ybr je 4t i ima blokade :) Ali ne verujem da bi mogao da navuce 140kmph?! Procitao sam na forumu da YBR moze bez blokada 110kmph.

YBR moze 110 km/h, ali da nije uzbrdica. Provereno.  :)

• U prolazu, 61 postova

kad neko nece da veruje  ;D

****** kaže:

vi brate nemate pojma niko od vas bjbikers sajtu nit imate taj motor pa da znate, idi vidi snimak na bjbikers sajtu.ima blokadu pitao sam ja u yamahi kad sam ga kupovao

dzabe se brukate svi

dzabe

to svugde govore,u svakom salonu....naloze decu da bi sto pre kupili nesto

*****2 (inace ,,strucnjak"(govori o r125))   kaže:

haha

moze da ide oko 160 bez blokade..

a to samo ako se lepo razradi motor...

ima blokadu u auspuhu, na ventilima i filteru..

tako da se ne isplati da se blokada skida..

kao kod mene..!(kinroad xt50 ne moze preko 48)

*****2  kaže:

dobro.. ventili nisu blokada.. ali ako se prosire usisnici onda ide fasteeerrr

aj sad

• Zainteresovan, 730 postova

E mali, de ti nama reci fino koji su to strucnjaci. Jel idu mozda s tobom u razred ili su neki iz ulice, mozda tatini sinovi koji posle skole igraju Play Station... Koju skolu oni idu, sta su vozali prije, kako mogu pricati o necemu u sta nisu upuceni... Meni je smjesno citati ovo sto ti pricas i ovo sto ti tvoji navode...

• U prolazu, 62 postova

prva stvar ne moze se porediti ybr i r125 kad ybr ima 11 ili 12 ks neznam tacno a r125 15.

i ja kolko sam cuo a  imate i  klipova po youtubu r125 ide 140,a mora da ima neke blokade ali stvarno neznma koje i nisam cuo da ih je neko skidao,vjerovatno kad bi se stavio neki bolji aupuh i karb ili tako nesto ad bi isao vise.

a ako je neko gledao test nisam siguran u kojim novinama je bilo cagive mito,r125 i RS najbrzi je bio r125 i najace ubrzanje je imao,ali kada se na mitu i rs skinu blokade onda su mnogo jace od r124.

u svakom slucaju moja preporuka r125 ide malo slabije od rs i mita i to kad ove dvije poredis bez blokada , a trosi duplo manje i manje kosta nov.

pa za te pare sto je jeftiniji mozes kupiti leo vinci ili karapovic i ice jos bolje.

• Zainteresovan, 569 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

E mali, de ti nama reci fino koji su to strucnjaci. Jel idu mozda s tobom u razred ili su neki iz ulice, mozda tatini sinovi koji posle skole igraju Play Station...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• U prolazu, 61 postova

prva stvar ne moze se porediti ybr i r125 kad ybr ima 11 ili 12 ks neznam tacno a r125 15.

i ja kolko sam cuo a  imate i  klipova po youtubu r125 ide 140,a mora da ima neke blokade ali stvarno neznma koje i nisam cuo da ih je neko skidao,vjerovatno kad bi se stavio neki bolji aupuh i karb ili tako nesto ad bi isao vise.

a ako je neko gledao test nisam siguran u kojim novinama je bilo cagive mito,r125 i RS najbrzi je bio r125 i najace ubrzanje je imao,ali kada se na mitu i rs skinu blokade onda su mnogo jace od r124.

u svakom slucaju moja preporuka r125 ide malo slabije od rs i mita i to kad ove dvije poredis bez blokada , a trosi duplo manje i manje kosta nov.

pa za te pare sto je jeftiniji mozes kupiti leo vinci ili karapovic i ice jos bolje.

ne mozes da poredis 2t i 4t...menjanjem auspuha na 2t dobijas ubrzanje i krajnju,dok na 4t dobijes zvuk i veoma malo na performansama

blokade nema....a sto se tice brzine,nije bitno koliko ide nego da sigurno i polako vozi

Pozdrav i sve najbolje

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja