boki94 2 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako znam dvoje koji imaju ovaj motor i pricaju kako ide 140 sa blokadom??? kazu ima par blokada koji ga guse i da bi bez njih razvio 180?? E sad se ja pitam odkud blokade na 4t motoru??? Mislim da je 140 puna kapa za 4t 125??? Nista mi nije jasno Ajde recite mi ko je sad tu u pravu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ybr je 4t i ima blokade Ali ne verujem da bi mogao da navuce 140kmph?! Procitao sam na forumu da YBR moze bez blokada 110kmph. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod ybr jedan sto ga ima kaze ide sa blokadom 130 a bez 150kmh. ugravirano 140kmh . imam drugove lazove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ...a i oni imaju cajgere lazove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan fora je u tome sto niko nije jos skinuo blokade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ići će 130km/h samo ako ga bace u kanjon Morača. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta youtube kaže: http://www.youtube.com/watch?v=aUaZ2Toh3aM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakve crne blokade,to je 4t i dosta mu je 140.....rs 125 '08 ima drug,zatvorena verzija ide 140 ali po satu,kolika je prava to niko ni nezna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To tako prica obicna djecurlija, isti oni sto pricaju da tomos ide 120 itako... A naravno taj motor moze ici 180 samo sto ga niko nije toliko vozio, heh. Nijedan 125 4T ne moze ici preko 130, ako se uhvati malo nizbrdice 140 i to je to... Mogu i ja sad reci moj Lifan ima 6 blokada, 3 na karbu 2 u auspusima, kad se skine ide 200 (a na satu 160) i nadju se dvije budale koje ce povjerovati, kazu nekom, ovaj kaze dalje i sve tako, onda se javi neki skuteras koji se pali na takve price i eto ti posla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan To tako prica obicna djecurlija, isti oni sto pricaju da tomos ide 120 itako... A naravno taj motor moze ici 180 samo sto ga niko nije toliko vozio, heh. Nijedan 125 4T ne moze ici preko 130, ako se uhvati malo nizbrdice 140 i to je to... Mogu i ja sad reci moj Lifan ima 6 blokada, 3 na karbu 2 u auspusima, kad se skine ide 200 (a na satu 160) i nadju se dvije budale koje ce povjerovati, kazu nekom, ovaj kaze dalje i sve tako, onda se javi neki skuteras koji se pali na takve price i eto ti posla... tako je.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan E ovako znam dvoje koji imaju ovaj motor i pricaju kako ide 140 sa blokadom??? kazu ima par blokada koji ga guse i da bi bez njih razvio 180?? 180 km/h xexexe ;D ;D ;D ;D ; pa to jedva da mogu motori od 400-500 cm3.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan i moj sr ima blokade. kad se odblokiraju 2 mlazna motora on polece... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan kad neko nece da veruje ;D ****** kaže: vi brate nemate pojma niko od vas bjbikers sajtu nit imate taj motor pa da znate, idi vidi snimak na bjbikers sajtu.ima blokadu pitao sam ja u yamahi kad sam ga kupovao dzabe se brukate svi dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan I ybr je 4t i ima blokade Ali ne verujem da bi mogao da navuce 140kmph?! Procitao sam na forumu da YBR moze bez blokada 110kmph. YBR moze 110 km/h, ali da nije uzbrdica. Provereno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad neko nece da veruje ;D ****** kaže: vi brate nemate pojma niko od vas bjbikers sajtu nit imate taj motor pa da znate, idi vidi snimak na bjbikers sajtu.ima blokadu pitao sam ja u yamahi kad sam ga kupovao dzabe se brukate svi dzabe to svugde govore,u svakom salonu....naloze decu da bi sto pre kupili nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan o tome pricam i meni rekli da hurricane ide 90 kad se skinu blokade a isao 65 jedva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan *****2 (inace ,,strucnjak"(govori o r125)) kaže: haha moze da ide oko 160 bez blokade.. a to samo ako se lepo razradi motor... ima blokadu u auspuhu, na ventilima i filteru.. tako da se ne isplati da se blokada skida.. kao kod mene..!(kinroad xt50 ne moze preko 48) *****2 kaže: dobro.. ventili nisu blokada.. ali ako se prosire usisnici onda ide fasteeerrr aj sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E mali, de ti nama reci fino koji su to strucnjaci. Jel idu mozda s tobom u razred ili su neki iz ulice, mozda tatini sinovi koji posle skole igraju Play Station... Koju skolu oni idu, sta su vozali prije, kako mogu pricati o necemu u sta nisu upuceni... Meni je smjesno citati ovo sto ti pricas i ovo sto ti tvoji navode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da nemaju blokade. od sad sr ima blokade na 80 bez njih ide 180 (cvaja j*g ) aj uzdravlje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan prva stvar ne moze se porediti ybr i r125 kad ybr ima 11 ili 12 ks neznam tacno a r125 15. i ja kolko sam cuo a imate i klipova po youtubu r125 ide 140,a mora da ima neke blokade ali stvarno neznma koje i nisam cuo da ih je neko skidao,vjerovatno kad bi se stavio neki bolji aupuh i karb ili tako nesto ad bi isao vise. a ako je neko gledao test nisam siguran u kojim novinama je bilo cagive mito,r125 i RS najbrzi je bio r125 i najace ubrzanje je imao,ali kada se na mitu i rs skinu blokade onda su mnogo jace od r124. u svakom slucaju moja preporuka r125 ide malo slabije od rs i mita i to kad ove dvije poredis bez blokada , a trosi duplo manje i manje kosta nov. pa za te pare sto je jeftiniji mozes kupiti leo vinci ili karapovic i ice jos bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan E mali, de ti nama reci fino koji su to strucnjaci. Jel idu mozda s tobom u razred ili su neki iz ulice, mozda tatini sinovi koji posle skole igraju Play Station... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan prva stvar ne moze se porediti ybr i r125 kad ybr ima 11 ili 12 ks neznam tacno a r125 15. i ja kolko sam cuo a imate i klipova po youtubu r125 ide 140,a mora da ima neke blokade ali stvarno neznma koje i nisam cuo da ih je neko skidao,vjerovatno kad bi se stavio neki bolji aupuh i karb ili tako nesto ad bi isao vise. a ako je neko gledao test nisam siguran u kojim novinama je bilo cagive mito,r125 i RS najbrzi je bio r125 i najace ubrzanje je imao,ali kada se na mitu i rs skinu blokade onda su mnogo jace od r124. u svakom slucaju moja preporuka r125 ide malo slabije od rs i mita i to kad ove dvije poredis bez blokada , a trosi duplo manje i manje kosta nov. pa za te pare sto je jeftiniji mozes kupiti leo vinci ili karapovic i ice jos bolje. ne mozes da poredis 2t i 4t...menjanjem auspuha na 2t dobijas ubrzanje i krajnju,dok na 4t dobijes zvuk i veoma malo na performansama blokade nema....a sto se tice brzine,nije bitno koliko ide nego da sigurno i polako vozi Pozdrav i sve najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan da tema ne bi otisla u off stvljam katnac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...