Mediterraneo 1803 Napisano Septembar 26, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl je proizveden 2002. godine i presao je 25600 km. Registrovan do 29.08.2010. (placen i zeleni karton). Vodi se na moje ime. Kupljen u januaru ove godine od naseg clana Free-a koji ga je uvezao iz Nemacke. Redovno je servisiran. Na velikom servisu na 21000 promenjeno ulje (Ipone), filter, svecice (NGK), kociona tecnost (Motul), rashladna tecnost, akumulator (Varta, garancija 2 godine), dihtung poklopca glave motora, proveren zazor ventila i opste stanje motocikla. Prednja guma je stavljena nova dok je zadnja jos uvek fabricka. Od dodatne opreme motocikl poseduje: Sissy bar sa prostorom za prtljag (Hepco & Becker) Kozne bisage sa nosacima Produzeni vizir (Ivanovih ruku delo) Korman (za razliku od fabrickog siri i podesiv po visini) Prekrojeno i spusteno sediste vozaca Kozna torbica za alat Ukrasni orlovi na prednjem braniku i faru Crash bar u povoju (gotovi nacrti i prirubnice) Vinjeta za autoputeve Slovenije (vazi do 15.02.2010.) ;D Ja sam se lepo navozao ove sezone i nikada me nije izneverio. Potrosnja sa suvozacem i prtljagom na maristralnom putu (80km/h - 110 km/h) 3.5 do 4 l/100km, u gradu do 5 l/100km. Cena registracije oko 10.000 dinara. S obzirom na troskove odrzavanja, registraciju i potrosnju vrlo ekonomican i verovatno best buy kruzer u ovoj klasi. Cena motocikla je 3200 EUR (otprilike kao i na mobile.de s tim da je ovaj na nase tablice). Zamene mi nisu interesantne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad videh ove slike odusevih se po ko zna koji put stanjem ovog EN-a! Savrsen primerak! Nije sto je bio moj, imam i sad jednog slicnog, isto 2002.god, odlican je ali nije tako dobar kao ovaj. Jel to prelazis na vecu kubikazu ili menjas tip motora? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor nema sta ja ga imao navozao se sa njim bas dosta :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Siniša, otkud sad to ??? BTW, motor je odličan, preporuka potencijalnom kupcu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Crni Sinisa sta ti bi? Da nisi resio da se zenis? ;D Licno znam ovaj motor i za svaku je pohvalu. Ko ga bude kupio, navozace se do mile volje. Sve preporuke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Septembar 30, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad videh ove slike odusevih se po ko zna koji put stanjem ovog EN-a! Savrsen primerak! Nije sto je bio moj, imam i sad jednog slicnog, isto 2002.god, odlican je ali nije tako dobar kao ovaj. Jel to prelazis na vecu kubikazu ili menjas tip motora? ??? pozdrav free, kupovina od tebe je bio pun pogodak. izuzetno sam zadovoljan motorom i kao sto vidis trudio sam se da ocuvam u istom stanju ukoliko se proda prelazim verovatno na neki putni motocikl. ne znam ni ja tacno sta bih. no zima je pred nama pa polako ... lep motor nema sta ja ga imao navozao se sa njim bas dosta :) hvala saranitelju, pa da sto pre pazaris drugi motor i ponovo slatko da se vozas Brate Siniša, otkud sad to ??? BTW, motor je odličan, preporuka potencijalnom kupcu!!! cao sale, kao sto znas letos sam sa devojkom bio u italiji. ona se odusevila dugim putovanjima i motorom. sve dok nije naletela na veliku rasprodaju i shvatila da sve sto hoce da kupi ne moze da stane u bisage a tih dana su pored nas prolazili talijani na varaderu, v-stromu, gs-u ... natovareni ko ciganska cerga ;D od tada hoce da kupimo putni motor sa veeelikiiim koferima :o kumi, moli, objasnjavaj: pa to je mnogo skuplje u startu, registracija nekoliko puta veca, odrzavanje ... - ma ne vredi :o hoce putni motor i to ti je ;D Crni Sinisa sta ti bi? Da nisi resio da se zenis? ;D Licno znam ovaj motor i za svaku je pohvalu. Ko ga bude kupio, navozace se do mile volje. Sve preporuke. neske lafe, do suza me nasmejes sa svojim duhovitim komentarima no kao sto vidis, ovaj put si bio vrlo blizu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan od tada hoce da kupimo putni motor sa veeelikiiim koferima :o kumi, moli, objasnjavaj: pa to je mnogo skuplje u startu, registracija nekoliko puta veca, odrzavanje ... - ma ne vredi :o hoce putni motor i to ti je ;D ccc... jadan ti sa takvom ženskom, verujem da ti nije lako :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Octobar 2, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ccc... jadan ti sa takvom ženskom, verujem da ti nije lako :D da znas doktore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Octobar 7, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan motocikl je lepo vaspitan - provodio vreme u biranom drustvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Octobar 14, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan jos par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Bas je ubav. A zbog devojceta nakaci prikolicu ili brate idi kolima. Mala sala, makina je odlicna. Srecno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Octobar 16, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je ubav. A zbog devojceta nakaci prikolicu ili brate idi kolima. Mala sala, makina je odlicna. Srecno. kruzer sa prikolicom mada, ko zna, zivimo u vremenu crossover vozila hvala na lepim zeljama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Octobar 28, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan nova kilometraza: 27000. vreme je za servis. danas u kdm-u kupljen filter i svecice. ulje stize iduce nedelje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor,da sam pri parama kupio bih ga bez razmisljanja.I kad bi prodao svog ljubimca tesko da bi mogao da se uklopim sa cenom,trebao bi dosta da dodam Srecno sa prodajom,sledeci vlasnik ce biti veoma srecan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Decembar 1, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan novom vlasniku zelim mnogo lepih i bezbednih trenutaka na kupljenom motociklu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...