knez71 18 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Eto nas opet,skupili smo se iz raznih grupa kao cvece po polju.Sedmorica relativno mladih,mada kose prosarane srebrkanstim nijansama al u dusi mladih hm,ma dobro sada vazno je da se kotrlja vi sto citate ovaj putopis razumecete u celini kako je lepo ubiti dosadni nedeljni jesenji dan,krivinareci malko,ali sa planom.A plan je da se klopa u etno selu Stanisic,pa da se u miru i zdravlju vrne natrag.......Zbor izjutra u devet,ispred omiljenog kafea,ruta Sremacka strana uz Dunav,pa preko Venca Iriskoga...Sid,Morovic,Sremska Raca.....pa klopica idemoooo Motori svi razliciti ni jedan nema nikakve dodirne tacke sa onim drugim al ne smeta,ne smeta sto nisu svi u istoj klasi vazno je da se spominje uvodjenje pravila ko poslednji stigne placa turu...hm... I zato gas,bez zastajkivanja slikanja,bez zadrzavanja zbog onih kojima se piski i slicno,gas i gas sve do sela Morovic i vojnog odmaralista gde se umorne guzice odlucise da naprave kafe,coca cola pauzu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put sam ovde i mogu preporuciti,zaista predivno i mirno,cisto i uredno ako nekoga nanese put u te krajeve vredi svratiti necete se pokajati. A i zadovoljne face pojedinaca govore vise od reci,govore da je vreme za poci dalje jer uvek je cini se vaznije voziti nego uzalud sedeti,a vreme neumitno leti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto moze da kvari raspolozenje na krivinarenjima onda je to stalno skidanje i oblacenje opreme,al sa babom ili bez njega nije isto,pakuj se i kreni jer stomaci vec polako krce,a ni blizu zenine ili mamine kuhinje kako za koga naravno.... I tako skockani mozemo jahati dalje do konacnog odredista,a nije sto ih poznajem,ali stvarno deluju bozanstveno.....ovde na forumu sam negde procitao citiracu neciji slogan `zivot je uz motor dobio boje ` divno receno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Miholjsko leto valja ga potrositi...vucemo se,vucemo,zastajkujemo....smejemo,i ko to more platit`.Na granici ni slemove nismo morali skinuti,carinik tek decak samo klimnu glavom zamisljen i krut,nije nam ni lupio pecat,al je rekao sve u redu i sretan put. I eto nas na cilju neki od vas su bili neki ne,sto se nas tice ocena za ambijent i klopu je deset,ko voli neka izvoli neka proba i vidi nece se pokajati. Umorne konje smo vezali,a to je najvaznije nesto kasnije nahranicemo i njih,sada se valja pobrinuti za nas,jer u Vojvodini cvetaju lale....al od gladi ove lale mal nisu svenule heheheeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne smaram vise sa pricom nego da slikama docaram barem malo lepote ovoga mesta...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan I jos malko samo....... Evo jos jedna ekipa na krstarenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu,nema nekih velikih predjenih kilometeri sto bi kazli mi iz odavde,al bilo je lepo cirka 280 km,ako ne ispunjavamo uslove za putopise,znam da ce nas dragi Lalajko vec premestiti u neku drugu rubriku npr pre podnevne voznjice hehehe.Al dobro sad,mi resili da ovaj dan podelimo sa vama braci na dva tocka.Zivi bili i veliki porasli,pozdravlja vas Novosadska ekipica do nekih novih kilometeri..... Igor,Zile,Zoki,Goran,Radoslav,Peric,fotograf Kole bez kojeg ne bi ni bilo slikica,al njega nema jer je siroma uvek sa druge strane objektiva,a i ne vole da se exponira i moja malenkost Knez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan sta reci ma krasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma to uživanje niko ne mož' platit E neka ste se nauživali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan evo i Koleta-fotograf ovaj desno pa ono sto smo omastili i naravno sluzbeni pas Žuća ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Jel smo pi*ke ili bikeri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri ne sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 28, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najvazniji je dobar provod i drustvo... Steta sto niste probali Paprikas od divljaci u Morovicu, pa onda na krkanluk u Stanisice. Ja sam Stanisice ove godine tri puta obisao, a Morovic jednom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo dokaz da smo pi*ke http://sendables.jibjab.com/view/WSQbCyFKfmznxDTw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 9, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vam je lepo a ja sam malopodelio utiske sa vama. Ko da sam i ja učestvovao samo nemam onaj željeni ukus mešanog mesa na nepcima. Šteta za mene.Jedna slika kazuje više od 1000 reči ali kilo mesa je kilo mesa. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Zile i VFR prepoznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi miladine sledeci put placas cugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Etno selo je predivno, odlicne slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo,prelepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zigor 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ubismo i ovde hiljadarku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Decembar 30, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan ma vredelo je svaku paru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan sve pare al nista od mene ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...