hellena 60 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Otvara se novi krug takmičenja na temu "TOČAK". Drago mi je da ste se odlučili da ponovo učestvujete. Hvala svima koji su se potrudili! Rok za slanje fotografija je 5. oktobar 2009. u 20:00h Fotorafije se šalju na bjb.photo@gmail.com Biće prihvaćene sve fotografije koje ispunjavaju uslove pravila takmičenja. Pravila takmičenja možete pogledati ovde. P.S. MOLIM VAS NE ZABORAVITE DA SMANJITE FOTOGRAFIJE NA VELIČINU ZADATU U PRAVILIMA TAKMIČENJA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Podsećam vas na takmičenje, imate još tri dana! Ova tema vam je laka da lakša ne može biti, zato se potrudite da budete kreativni da ne bi sve fotografije bile iste. Nemojte da ste lenji Želim vam sreću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...Želim vam sreću! I ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo sa žaljenjem da vas obavestim da mi je stigla jedna jedina fotografija. Pošto je ovo ne znam koji put da pokušavam da oživim takmičenje (i to na vašu inicijativu), a vi se niste potrudili da svoje želje za nastavak takmičenja opravdate, prepustiću ovaj posao onom ko ima želju da se time bavi, jer sam je ja, iskreno, izgubila. Ukoliko ima zainteresovanih nek mi se jave na pp da im dam šifru za mail i photobucket. Hvala onima koji su učestvovali do sad na njihovoj angažovanosti i kreativnosti. Nastavite da fotkate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sad stigoh sa posla... evo saljem nesto... sorry za kasnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo sa žaljenjem da vas obavestim da mi je stigla jedna jedina fotografija. Pošto je ovo ne znam koji put da pokušavam da oživim takmičenje (i to na vašu inicijativu), a vi se niste potrudili da svoje želje za nastavak takmičenja opravdate, prepustiću ovaj posao onom ko ima želju da se time bavi, jer sam je ja, iskreno, izgubila. Ukoliko ima zainteresovanih nek mi se jave na pp da im dam šifru za mail i photobucket. Hvala onima koji su učestvovali do sad na njihovoj angažovanosti i kreativnosti. Nastavite da fotkate. Vrati se Neno, vrati, ne daj da srce pati, ta da ta da... Ajde bre, vidis da ipak ima 3 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...