Dalibor92 1 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja se u potpunosti slazem s tobom i sa Dzoksom... lepo je to sto smo smislili boje, a ko ce kako da ih prisije i gde, pa to neka sam odluci... bitno je da se druzimo i vozimo i da uzivamo +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije lose imati neku organizaciju, da svako bude zaduzen za nesto. Ne mora to biti formalno predsednik i sl. ali npr. da neko bude zaduzen za kontakt sa pripravnicima ili da svaki pripravnik ima neku vrstu mentora (neko da mu objasni kako sta, voznja u koloni za pocetnike i sl.). Sve je ok da smo bezbrizni oko vozikanja, time-inga i tako tih stvari, ali da ne bude nesporazuma. Hipoteticka situacija, meni Dzoks kaze jednu stvar, drugu stvar cujem od Antona, a trecu od Zileta.... Mislim, moglo bi doci do neke podele ko je za sta zaduzen. Eto sad neko hoce prsluk, neko teksas jaknu a neko windstopper. Pa bi moglo neko glasanje da se napravi pa da se vidi ko sta hoce pa da ako petoro hoce jedno, da se naruci na jednom mestu da bude jeftinije i sl.... To je sad moja ideja, ali kao pripravnik nemam prava (barem kontam da nemam a i skroz je ok sto nemam) da postavljam takva glasanja kad ne mogu jos boje da nosim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a zar nije bolje da svako prisije tamo gde hoce... ja planiram da uzmem jos jedan prisivak koji cu staviti na koznjak kada ga kupim, a ovaj sada na prsluk... treba imati nekoga da pitas za savet ako ti nije jasno, ali mislim da je bolje da pitas na forumu, nego da smaramo cika Dzoksa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve to stoji, nisam se ja zalio samo kazem.... ako vec postoje clanovi i pripravnici i neko ko je vise aktivan a neko ko je manje, treba da se mozemo nekome obratiti. Slazem se da ne treba Dzoksa drkati za svaku sitnicu, ali ajde onda da se podele "zadaci" pa da se zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve to stoji, nisam se ja zalio samo kazem.... ako vec postoje clanovi i pripravnici i neko ko je vise aktivan a neko ko je manje, treba da se mozemo nekome obratiti. Slazem se da ne treba Dzoksa drkati za svaku sitnicu, ali ajde onda da se podele "zadaci" pa da se zna... zavisi kako drkas ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 8, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve to stoji, nisam se ja zalio samo kazem.... ako vec postoje clanovi i pripravnici i neko ko je vise aktivan a neko ko je manje, treba da se mozemo nekome obratiti. Slazem se da ne treba Dzoksa drkati za svaku sitnicu, ali ajde onda da se podele "zadaci" pa da se zna... zavisi kako drkas ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nije fer samo Dzoksa! Ima ovde i drugih aktivnih clanova koji nose kozne pantalone! Mozes i njih. ;D ;D ;D :D : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zavisi kako drkas ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve to stoji, nisam se ja zalio samo kazem.... ako vec postoje clanovi i pripravnici i neko ko je vise aktivan a neko ko je manje, treba da se mozemo nekome obratiti. Slazem se da ne treba Dzoksa drkati za svaku sitnicu, ali ajde onda da se podele "zadaci" pa da se zna... zavisi kako drkas ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ma drkam dobro, opusteno Nego pazi, manje nas nece biti, posto si ti tu "super teska" kategorija na forumu, pitanja ce ici tebi a ti si se smorio. Mislim meni je svejedno, tebe cimaju ali ako se izorganizujete.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 8, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema za sta da se organizujemo. Svako kaci bojhe gde god hoce: na windstoper prsluk, na teksas, na koznjak, na gace, carape, majice. A i ne mora ako nece! Da je bilo bitno na sta se kaci ili neko organizovano nabavljanje prsluka o tome bi se pisalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam rekao da mora na jedno mesto da se kaci nego ako petoro hoce windstopper, da se neko od njih raspita koju bi im cenu dao za 5 prsluka. Samo o tome se radi. A posto me statuti 10. i 11. brane, ne moram da drkam, a i ne morate da se organizujete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam rekao da mora na jedno mesto da se kaci nego ako petoro hoce windstopper, da se neko od njih raspita koju bi im cenu dao za 5 prsluka. Samo o tome se radi. A posto me statuti 10. i 11. brane, ne moram da drkam, a i ne morate da se organizujete hahahahhah, sad vas je zajebao onako strucno i sa pravne strane hahahahaha ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Konacno polako shvatate ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Konacno polako shvatate ;) pa ko nam objasnjava, dobro je da smo uopste poceli da shvatamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE MOJ MOTO KLUB iliti OVO SU MANGULICE (za neke da se podsete posto smo izgleda zaboravili kako je to a za druge da vide sta im predstoji ili kako se to radi ;D ;D ;D ;D ;D) MANGULICE RULZ i kako Blajbi kaze jebo nas onaj ko nas sastavi ;) unapred se izvinjavam ako nekog od CLANOVA nema na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan O tome se i radi. To zelimo, to nam je zajednicko i tako ce i biti. Niko nije obavezan ni na sta a kvalitetan provod je zagarantovan Hoces - neces, mozes - ne mozes i to je to . Prosto i efikasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo ;D ;D ;D mada ove mogu i u temu smesne slike ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14373 Napisano Novembar 8, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja se javljam da vam budem dopisni clan ;D imao sam dva kineza i uspeo sam da ih prodam, valjda se i to racuna, ako ne onda nista. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hipoteticka situacija, meni Dzoks kaze jednu stvar, drugu stvar cujem od Antona, a trecu od Zileta... U poslednjih par dana primetio sam da smo poceli mnogo da se "reklamiramo" i mnogo ljudi me je cimnulo za nesto u vezi mangulica, statuta ili neceg vezano za to. Pocinje da me smara cela ta prica oko toga ne zato sto mi se ne svidja nego jednostavno me opterecuje. Nisam ja ni predsednik ni duhovni vodja ni neki veliki organizator niti to zelim da budem, ideja je zazivela i drago mi je zbog toga. Pa sve to stoji, nisam se ja zalio samo kazem.... ako vec postoje clanovi i pripravnici i neko ko je vise aktivan a neko ko je manje, treba da se mozemo nekome obratiti. Slazem se da ne treba Dzoksa drkati za svaku sitnicu, ali ajde onda da se podele "zadaci" pa da se zna... Upravo o ovako nekim stvarima planiramo da se usaglasimo ovih dana, izmedju ostalom o pocasnim i potencijalnim clanovima. S'tim da se ne zezamo sa podelama i organizacijama oko ovog ili onog, vec da bude svejedno koga pitas i da od svakog cujes isto, i na taj nacin prica ce se kretati u pravom duhu. Sve u svemu ne zelimo Bojanin kobaz. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš se digla velika frka oko ovog našeg manguličarenja... Klub,prišivci,boje,prsluci i ostala sranja... Te bolje prsluk kožni,te bolje prsluk jeans,te ovako ćemo,te onako ćemo... Ne vidim nikakvu potrebu da se vraćamo u neka stara vremena, gde ja funkcionisao sistem: Hajde da se dogovorimo,da bude onako kako ja kažem. Na forumu smo se upoznali,i iz svih ovih Džoksonijevih sličica gore se vidi kako sve to lepo ide...Zašto sada da od sebe pravimo isprogramirane retarde, selekcijama tipa, ovaj je počasni,te ovaj je pripravnik!...Čiste gluposti!!! Imamo Zajedničke vožnje i okupljanja da se dogovaramo kada i kuda... Imamo raznorazne teme za raznorazne vrste pomoći oko motorizacije... I imamo obožavajući Off-Topic za nesvakidašnju zajebanciju. Mislim da je vreme da se prestane sa mlaćenjem prazne slame! Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aiiii.... napokon nađoh temu.... a prelistao sam gotovo celu sekciju "Moto klubovi" ;D Masivan pozdrav od novog pripravnika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE MOJ MOTO KLUB iliti OVO SU MANGULICE (za neke da se podsete posto smo izgleda zaboravili kako je to Namigivanje a za druge da vide sta im predstoji ili kako se to radi Zelenko Zelenko Zelenko Zelenko Zelenko) MANGULICE RULZ i kako Blajbi kaze jebo nas onaj ko nas sastavi Namigivanje Namigivanje unapred se izvinjavam ako nekog od CLANOVA nema na slikama Cisto komentar na slike: PRICELESS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu ne zelimo Bojanin kobaz. ;D Metaforicki... Ne bi vam ni dala. Baš se digla velika frka oko ovog našeg manguličarenja... Klub,prišivci,boje,prsluci i ostala sranja... Te bolje prsluk kožni,te bolje prsluk jeans,te ovako ćemo,te onako ćemo... Ne vidim nikakvu potrebu da se vraćamo u neka stara vremena, gde ja funkcionisao sistem: Hajde da se dogovorimo,da bude onako kako ja kažem. Na forumu smo se upoznali,i iz svih ovih Džoksonijevih sličica gore se vidi kako sve to lepo ide...Zašto sada da od sebe pravimo isprogramirane retarde, selekcijama tipa, ovaj je počasni,te ovaj je pripravnik!...Čiste gluposti!!! Imamo Zajedničke vožnje i okupljanja da se dogovaramo kada i kuda... Imamo raznorazne teme za raznorazne vrste pomoći oko motorizacije... I imamo obožavajući Off-Topic za nesvakidašnju zajebanciju. Mislim da je vreme da se prestane sa mlaćenjem prazne slame! Masivni pozdrav! Bas tako Blajbi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dodjem do malog prisivka ovog kluba? ??? Za mene bi trebalo da ga cuva Dzoks-ali nisam siguran(davno to bese). Inace ne mogu da budem clan Mangulica, jer sam clan Coper Srbija. Medjutim, veliki sam simpatizer i postovalac Mangulica i sigurno, najstariji vozac kineza na forumu (i po godinama i po posedovanju i voznji "kineza"). Taj prisivak bi bio prisiven na mojem prsluku na vidnom mestu Dzoks, ne odgovori mi da li mi cuvas prisivak, pa ako se ranije ne sretnemo, mozda ga ove godine doneses na skup u K.Mitrovicu (nadam se 28.06.'10) ??? ;D Zao mi je sto nisam malo blize, jer stvarno uzivate u voznjama, dosta ste slozni, a mozda bi mi i mladost malo presla od vas :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ehh,kakva zahebancija ;D Secam se bilo je to pri kraju prve dekade 21-og veka,nego mi imena nesto izbledese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...