Ernesto 10 Napisano Januar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ovo sve mi lici na onu pricicu.....LEPOTICA i zver!!!!!podrska Urosu!!!! E sada si i ti brate na CRNOJ listi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 24, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sve mi lici na onu pricicu.....LEPOTICA i zver!!!!!podrska Urosu!!!! E sada si i ti brate na CRNOJ listi! Puni se ta crna lista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ta MISS splavarenja je za tebe' date=' Ernesto, DR SCI!(Nadam se da ces ovo rastumaciti.)Uostalom, nismo egal, da bih razgovarala sa tobom.Ti si svoju pamet pokazao i dokazao. A zadovoljna sam sto mogu da stignem sve u zivotu: da zavrsim skolu, ronim, splavarim, zezam se, I NAUCIM GRAMATIKU! Sta reci o coveku koji deli tudje brojeve telefona da bi uvukao nekome koga i ne poznaje, a usput i ne pita da li moze da prosledi broj? NEDOSTATAK ELEMENTARNOG VASPITANJA I OPSTE KULTURE![/quote'] =D> Ti si moj idol! Samo to? Ocekivala sam vise! Zverka, mada te ne poznajem, vidim da znas da "opletes" junacki, pa sada ovi momci moraju da naprave "KUB-SUPRODSTAVITI SE ZVERKI". Tesko da mogu da ti uzvrate udarac! Samo napred! I daj im adresu gde si kupila takva m...! Trebace im! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, *KLUB.... Bolje da se ispravim sama, nego.... Hahahaha... Bar sama znam kada i gde pogresim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan e sad lepo ovako ...urose a i ti mina ...malo da smirite strastio jer ste celu temu doveli u veeeliki off... sto se tebe urose tice ..."pi..ice na cesti a mu..nje na forumu" nevolim i to sam znas nije uredu da pljujes po nekim stvarima .... sta kao kafana u grotckoj je bolja... a i ti si mi neka fina njuska ...a??? ??? necu ni ja mnogo da kakim po forumu ...al po ko zna koji put ...PRESTANI DA PROSIPAS SVOJU PAMET PO mojim temama ... i da svaku dovlacis u off ili u ovo sto si sad dovukao ....!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan e sad lepo ovako ...urose a i ti mina ...malo da smirite strastio jer ste celu temu doveli u veeeliki off... sto se tebe urose tice ..."pi..ice na cesti a mu..nje na forumu" nevolim i to sam znas nije uredu da pljujes po nekim stvarima .... sta kao kafana u grotckoj je bolja... a i ti si mi neka fina njuska ...a??? ??? necu ni ja mnogo da kakim po forumu ...al po ko zna koji put ...PRESTANI DA PROSIPAS SVOJU PAMET PO mojim temama ... i da svaku dovlacis u off ili u ovo sto si sad dovukao ....!!!!!!!!!!!!!!! Izvini molim te sto postujem po TVOJIM temama! :roll: A ta kafana u Grockoj je Las Vegas za ono o cemu ti pricas! A bila ti je dobra nekada? - nisi izbijala iz nje! Ali znajuci odakle dolazis i tvoje obrazovanje ... ne cudi me takvo razmisljanje! Samo to? Ocekivala sam vise! Veruj mi ni ja ne znam sta mi je danas....nikako da mi dodje inspiracija ali strpi se samo malo i ne brini za moja muda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan E SAD JE PREVISE ... SLUSAJ TI BEOGRADSKI djubretaru u onu kafanu sam odlazila samo zbog Zorana, a ne zbog sebe drugo nemas pojma odakle dolazim a vidim da si s obrazovanjem ravan 0 dragi moj pa mozes da lupetas takve stvari... to sto se ovde pravis jak i necudi me nimalo ...jer si u javnosti susta suprotnost ... bolje ti je da se lepo pokrijes usima ... i pokunjis sto i lici na tebe ...da TI JA LICNO NEBI MALO KOSKE ISPOMERALA.... S OBZIROM DA NISI VREDAN NI CRNOG ISPOD MOG NOKTA NEPADA MI NAPAMET U BUDUCE DA SE JA S TOBOM RAZJASNJAVAM ...I SVADJAM NA TVOJ NIVO DA SE SPUSTIM... zao mi je sto si ogranicen i sto ovde i na ovaj nacin pokazujes pamet..... BAS BISTRO I PAMETNO .... sto se edukacije i osnovne kulture tice ... pokazao si pravo svetlo jednog praaavog BEOGRADSKOG ......kretena (ovaj text se odnosi iskljucivo i samo na urosha ) ostalom svetu ako se osetio prozvanim ja izvinjavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nemojte o obrazovanju.... Otici ce ovo predaleko! A to odakle je ko ne znaci da je neko vise a neko manje pametan. Bezveze je raspravljati o tome ovde. Bitno je KAKAV JE KO COVEK! Ja ne podnosim kvarne ljude i one sto se uvlace.... A ne znam kakav je ovo lobi ovde koji stalno pljuje na istu osobu! Sve je to malo sumnjivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan E SAD JE PREVISE ...SLUSAJ TI BEOGRADSKI djubretaru Kada ovo dolazi od cistacice onda bas ima tezinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan E SAD JE PREVISE ...SLUSAJ TI BEOGRADSKI djubretaru Kada ovo dolazi od cistacice onda bas ima tezinu! SAMOSTALNI REFERENT nema svrhe raspravljati se sa "niskim" ljudima ... imas svoje misljenje i uzivaj.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ne uzivam bas u ovome sto pisete ovde...PEACE!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, manite se rasprave. Ovde smo da se druzimo i razmenjujemo iskustva. U NS ima dobrih lokala. Nije sto sam ja iz NS, nego to i ljudi sa strane pricaju. Te ljude (Vaske itd) iz NS licno poznajem i pravi su likovi. Jedino sto zameram organizatorima moto susreta u NS je to sto su iz Kamenickog p. susret prebacili na Tvrdjavu. Tamo je bilo mnogo bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se isplakao ziv citajuci ovaj topic. Ernesto, uz tebe sam, pa makar me prebila Duca! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 24, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se isplakao ziv citajuci ovaj topic. Ernesto' date=' uz tebe sam, pa makar me prebila Duca![/quote'] YEAH!!! :redflag: :supz: :prayer: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Januar 24, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno smirite strasti jer mi milimetar fali da banujem nekoliko ljudi sa ove teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 354 Napisano Januar 24, 2007 jedan od DDMZ, 815 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je preko svake mere. Banovanje je neophodno. A i brisanje svih postova koji sadrže uvrede i provokacije. :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Januar 24, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam sta je vama, te se ovako isprozivaste... No dobro. Epilog: Duca ban od 14, Dragon i Ernesto ban od 7 dana. Nadam se da cete shvatiti zasto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...