Jump to content

Moto Zajednica

Simoncelli debituje u superbajku ovog videnda

Recommended Posts

• Ne silazi, 6561 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ja vec napisah koji redak u nekoj drugoj temi,ali cu da ponovim

Sve je pocelo novembra prosle godine,kada su se prvi put upoznali na pisti u Valensiji.Posto je jos uvek vozac Aprilije (Gilera je samo marketing fora),"glavonje" su odlucile da ga caste jednom ovakvom avanturom,za koju sam kaze da ce biti dobra priprema za motoGP azdaju

Prilicno dobro se pokazao u Mugellu.Best lap mu je bio 1:54.100.Za ilustraciju Fabrizio je terao fabrickog Ducatija 1:53:500

Interesantno je da Sic nikad nije vozio u Imoli,tako da zaista moze da se kaze da ce da bude pravo vatreno krstenje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6561 postova
  • Motocikl: konzerviran

Posle trke je izjavio nesto tipa."E ovo je trkanje,rade laktovi,kocenje na granici sigurnosti (svoje i ostalih),a ne kao oni "sminkeri" iz motoGP". ???

Ovakva jedna smela izjava,pije vodu samo ako iz toga stoje rezultati.Mislim da sa ovakvim stavom u motoGP nece daleko da dogura

Istina je da ostrih duela vec dugo nema.Na kraju krajeva to je i jedan od rezultata rada komisije za bezbednost vozaca,koja se pored toga sto poklanja veliku paznju na bezbednost same piste (kvalitet asvalta,bazbednosne povrsine u krivinama,air-fence,itd..) bavi i onime sto se na njoj desava.

Ako mu se vec toliko svidja nek ostane.Usput svaka cast za rezultat.

• Drug član, 2087 postova

"E ovo je trkanje,rade laktovi,kocenje na granici sigurnosti (svoje i ostalih),a ne kao oni "sminkeri" iz motoGP".

Mislim da je upravu, danasnji klinci u auto-moto sportu previse kukaju, a malo se trkaju.... sve se svodi na kvalifikacije pa ko sta uspe... da nema Rossija i Lorenza bilo bi dosadno jako. Svi veliki sampioni su osvajali titule pomocu laktova, odvaljenih branika (auto), stabilizatora i tockova (F1) a danas... nije mi zadnja guma dobra... mama nisam prvi necu da vozim  kaze hobit majci sa suzama u ocima... 1000ccm zakon a 500 ccm 2T vrh vrhova !!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja