Gugi Gugi 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci , Piaggio X9 Evolution ,proizveden 2004-kraj ,200 cm3 ,trosi 2,4 do 3 litra ,a ide odlicno. Isao sam na Biogradsko jezero,Ivanova Korita sa njim...Ulcinj :shock: ....Trebinje :dance: ...do grada po novine... , bez ikakvih problema. Registrovan je do aprila 2010 , na moje ime , BR(Bar - Crna Gora) tablice. Najvise mi odgovara zamjena za neki ok enduro na CG table...pa i neka doplata sa moje strane , ali mala.... Obije gume su nove. Plocice naprijed i pozadi ,nove. Meni je dobro i ovako.Moze ici 120 km na sat sa 115 kg + svašta nešto po koferu i gepeku(full oprema i alat)... Svjecica ,nova+ nova u rezervi Ulje i filter sada zamijenjeno ,i imam za jos jednu zamjenu. Glicerin zamijenjen ,ima za jos jednu zamjenu. Filter za vazduh zamijenjen. Akumulator stavljen nov prije 15 dana. Kofer Kappa 48 litara , nov sa originalnim nosacem Rolnice nove imam u rezervi . Dajem i 2 kacige uz skuter. Slem kaciga + Jet kaciga Grex Cijena...2.500 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi to i malo jeftinije , jel' da kolega ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i tebi da dignem post kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamjena , za motor na Srbijanske table , ako neko hoce.... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo posto sam motor ja dobio u kompenzaciji cijena je 1.900...nema kud jeftinije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...