Freeman 9 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor Aprilia Pegaso, 1999-to godiste, u dobrom stanju, dobar lanac i lancanici, nov akumulator, nastelovani karburatori, dobre gume... registrovan prije mjesec dana i na mene se vodi. Fleke ispod zadnjeg tocka su od ciscenja i podmazivanja lanca, da neko ne pomisli nesto drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 22, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraža, tablice...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga uzeo sa prekinutom sajlom od kilometar-sata. Covjek od koga sam ga uzeo kaze da je, od kako mu je pukla sajla, motorom presao oko tri hiljade kilometara. Kako sada na njemu stoji nesto preko 12600, racunam da nije presao vise od 17-18 hiljada. Ne znam sta drugo da kazem osim da je u dobrom stanju, a mislim da se to vidi i sa slika. Motor je registrovan na PG (MNE) tablice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li napraviti i postaviti jos koju sliku....zbliza , spreda , odpozadi...ima li vidljivih ostecenja-ogrebotina ? ima li kofer ...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika, ako hoces da forografisem nesto konkretno reci. Inace, nemam kofer. Moze zamjena za skuter (pozeljno maksi) ili neki autic na CG tablice. Da napomenem da su upravo zamijenjeni ulje, filter, svecica i jos neke sitnice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ga uslikaj sa druge strane , spreda i odzadi. Izvini ako sam dosadan , ali sam zainteresovan. Posalji mi na PP zadnju cenu. Da li je Rotax masina , je li ok i kakav je na volanu ? Je li "tvrd" na upravljanje ? Pitam, jer sam cuo da su modeli sa Rotax masinama tvrdi i zahebani. Kakva su tvoja iskustva sa tim ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan PP za 'Freeman' nije poslata jer je njihovo prijemno sanduče puno. kokosss@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se cekiram!Interesuje me motor ali trenutno sam u fazi prikupljanja love za pazarni dan pa ako me priceka lako cemo za ostalo. poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ocisceno prijemno sanduce Poslati PM-ovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ocisceno prijemno sanduce Poslati PM-ovi Meni nisi :'( kokosss@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Sada jesam mejl, ne znam zasto PM ne ide. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Oglas vise nije aktuelan, motor otisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor, lepa cena i bajk ode za cas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor, lepa cena i bajk ode za cas.. Pa kazu kriza Samo treba staviti normalnu cijenu i nema da brines Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...