Arakis 6166 Napisano Decembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sinclair, važi Dule, evo zovem ga celo jutro i još se ne javlja...čim se javi on, javljam vama ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma OK je, nema zurbe, znam ja da ce meni zenica da da pare , a ne deda Mraz. Tako da imammo ceo jaguar, februar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Decembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..mars, jupiter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan SREĆNA NOVA GODINA PRISUTNIMA!!! Alarm sam nabavio, tako da odustajem od porudžbine. Kupio na oglas, sve u redu, samo uputstvo na Turskom, ali prevešću nekako boje žica, ostalo je jasno, valjda?? Imam "mali" problem sa nalaženjem žice za prekid napajanja ignitora. Ignitor ima 16 kontakata i na 3 se pojavljuje 12V kad se da kontakt. Ne znam koju da presečem? Za sada nisam uspeo da nadjem šemu na netu. Svaka pomoć je dobrodošla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Januar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da na ta 3 mesta meriš napon sa uključenim i isključenim "kill switch"-em, možda će ti se kasti samo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Probao, na sva 3 pina se isto dešava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Januar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onda probaj na ostalima po istom principu, uklj-isklj Kill sa kontaktom. Žica od Kill-a bi trebala da ide direktno u CDI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 3, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan SREĆNA NOVA GODINA PRISUTNIMA!!! Alarm sam nabavio, tako da odustajem od porudžbine. Kupio na oglas, sve u redu, samo uputstvo na Turskom, ali prevešću nekako boje žica, ostalo je jasno, valjda?? Imam "mali" problem sa nalaženjem žice za prekid napajanja ignitora. Ignitor ima 16 kontakata i na 3 se pojavljuje 12V kad se da kontakt. Ne znam koju da presečem? Za sada nisam uspeo da nadjem šemu na netu. Svaka pomoć je dobrodošla. bela - beyaz crvena - kırmızı crna - siyah žuta - sarı plava - mavi zelena - yeşil siva - gri roze - pembe, karanfili svetlo - ışık tamno - koyu pa se snađi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem Scubo na prevodu, nažalost ostavio sam uputstvo u garaži, pa ne mogu da proverim da li su to sve boje. Kukaću ako treba. Hvala i tebi Arakise, probaću dalje i javljam rezultat. I dalje pokušavam da nadjem šemu, makar za povezivanje ignitora, na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod mene blokadu radio preko kill swicha i jednog releja.povezao sam rele na red sa kill svich kontakt 30 i 87a kada je alarm neaktivan sve radi,kada se aktivira alarm to pocne da pisti on salje struju na relej aktivira ga i gasi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25272 Dostava besplatna provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Worldwide Free Shipping ?!?! Ovo je neka šala, garant? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Februar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naći žice od Kill-switch-a je malo problematično ako nemaš šemu a naročito kod novijih motora gde su svi kablovi žestoko upakovani i sakriveni Jedino skinuti sve konektore sa CDI-a pa polako meriti i tražiti tu žicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da prodaje ove alarme sa ugradnjom. Imam Transalpa 600 iz 1999. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Februar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja nabavljam za nekih 2500 dinara od jednog drugara i ugradio sam ih već gomilu Imaš i slike negde na početku teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan ... i ugradio sam ih već gomilu ... ... a kada ce mali "kinezi" stici na red za ugradnju...? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Februar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana? Zbog malih organizacionih problema u Laboratoriji na Ledinama (porazboljevali se Scuba i Kum Rale, napao ih neki virus a ja nemam ključ od Laboratorije ;D) trenutno "tučem na leru"... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan kein problem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nabavljam za nekih 2500 dinara od jednog drugara i ugradio sam ih već gomilu Imaš i slike negde na početku teme. ocu i ja alarm, kad da dodjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Februar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zaključato bre! ;D Čim ozdrave gazde na Laboratoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pi bre ne mož čovek ni da se razboli ko čovek od vas ;D ;D ;D ;D Nadam se da će već sutra neko od nas biti u laboratoriji. U svakom slučaju ću javiti Arakisu i dati mu ključ ako nas dvojica ne budemo u voznom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Februar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ura! Izgleda nećemo jesti žito! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6166 Napisano Februar 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12446 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a valjda će uskoro da završe ovo što su mi napravili, nosač za ugradnju na Givi kofer...samo da ga izgituju, ošmirglaju i ofarbaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Naći žice od Kill-switch-a je malo problematično ako nemaš šemu a naročito kod novijih motora gde su svi kablovi žestoko upakovani i sakriveni Jedino skinuti sve konektore sa CDI-a pa polako meriti i tražiti tu žicu. Pročitao sam ovo, a pošto sam jako zainteresovan da ugradim alarm u Varadera, muče me par stvari ! Moj je motor je još pod garancijom, kupljen u "Centar S" arpila 2009. Ima kod ključ i moje pitanje je, da li da ubacujem taj alarm, koliko će komplikovano biti, da li ću izgubiti garanciju kad iz Honde vide da sam prespajao žice zbog alarma, i postoji li mogućnost da mi se snjoka nešto od elektornike na motoru? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Sad kad gledam nešto mi se ne dopada. Imam par amandmana tako da ćeš ga dobiti verovatno pred polazak dece u školsku 2010-2011. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...