fibra 345 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, da gledas Mythbusterse znao bi da stvar nije tako prosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A gledam Ali je bar kao ideja dobro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Septembar 23, 2009 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, da gledas Mythbusterse znao bi da stvar nije tako prosta. :D Gledao sam tu epizodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja! Siroti želatinski Buster ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svašta mi je padalo na pamet, detektor pokreta/kamera sa det. pok, ovo-ono.... čak sam mislio i da napravim ciradu sa mrežom kroz koju bi išla struja... uf. Ideja (ludih) koliko hoćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a što se ne bi malo spustio na zemlju? ako već ne možeš/nećeš da razbacaš malko sumpora okolo potraži neke dezodoranse/osveživače na bazi "green lime" i rešio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Eto guje sa low-tech resenjem. Kakvi kondenzatori, kakvi bakraci? ;D Iako mu je struja uza specijalnost covek predlaze hemiju. A koja je fora sa green lime? Psi ne vole taj miris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Septembar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćete da komšiji na prag dođu sve mačke iz kraja, samo mu prospite nekoliko kapi valerijana na prag...obožavaju taj miris ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Septembar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih: danas ću dobiti informaciju koliko drugar ima još onih alarma, juče sam uzeo samo jedan. Pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pomesajte malo sirceta sa vodom i poprskajte ciradu. Kucici ce ubuduce zaobilaziti motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da se vratimo na temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam od Arakisa juce alarm, malih je dimenzija sto mi je zgodno (XT nema puno mesta gde da se ugradi), ima uputstvo na engleskom i jasnu shemu povezivanja. Funkcionalnosti ima i vise nego sto mi treba. Probacu ga prvo na stolu pa ako je to to - ugradjujem i javljam kako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Septembar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Da čujemo iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam od Arakisa juce alarm, malih je dimenzija sto mi je zgodno (XT nema puno mesta gde da se ugradi), ima uputstvo na engleskom i jasnu shemu povezivanja. Funkcionalnosti ima i vise nego sto mi treba. Sta ono bese on sve ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan verovatno standardno,shock senzor i blokadu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Septembar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i daljinsko paljenje, kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan da da ,zaboravih i to mada to paljenje nije lose za motore koji imaju prekidac u copavoj da nemoze da pali kada je u brzini .. pre par godina cim sam ugradio alarm.otisao sam sa drustvom na divcibarei ostavili motor sa jedne strane puta ,a mi otisli preko puta u neku debelu hladovinu,a posto je motor bio na blagoj nizbrdici ostavim ga u brzini da ne krene.i posle nekog vremena rekoh da probam dali moze da upali...oko 200m daljine,kad ja klik.a on upali i obori se sa copave )))) jedva sam ga podigao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Haha dobro nisi morao da trcis niz planinu za motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sva sreca ugasio se odmah cim je pao.. ali su me mogla ubiti kola dok sam pretrcavao put da ga dignem sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma svašta mi je padalo na pamet, detektor pokreta/kamera sa det. pok, ovo-ono.... čak sam mislio i da napravim ciradu sa mrežom kroz koju bi išla struja... uf. Ideja (ludih) koliko hoćeš... Jel si razmisljao da vezes pit-a za motor, da vidis kako bi ga zaobilazili, a njega bi vec izdresirao da ne zapisava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Septembar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A što baš našeg Pit-a? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A što baš našeg Pit-a? ;D ;D Reko bi ti ali odosmo u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo senzor za vibracije jer Strom ne moze da se ukljuci bez kljuca iako nije Kod Kljuc.Ima takvu elektronsku shemu da ne moze.Fabriciki su ga zastitili.Samo taj senzor da ga ne jasu svi.Parkiram i kad se vratim skidam copor dece sa njega.Svi nesto hoce da se popnu i slikaju... A blata po sedistu koliko hoces.Ma ajde sto se penju i nekako..Nema veze.Plasim se da ne prevrnu bajk. :o Taj senzor...ima li ga gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Septembar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ne može senzor da radi sam, moraš da imaš alarm? A danas svaki alarm ima senzor pomeranja već u sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ne može senzor da radi sam, moraš da imaš alarm? A danas svaki alarm ima senzor pomeranja već u sebi. Hvala Znaci odustajem.NE volim da petljam oko fabricke instalacije.A imam zastitu fabricku tako da...ebi ga..Bolje da ne diram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...