zippaya 4 Napisano Avgust 30, 2017 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan On 10/15/2011 at 9:00 PM, Arakis said: Evo kao što sam i obećao, uputstvo za alarm. Nenade, poglavlje 17. pa 14. Čika Rajko uz alarm si mi dao ovo uputstvo, ali na daljincu nemam ovo dugme "munjica" ;D Od dugmića imam samo "otključaj", "zaključaj" i "crveni zvučnik sa X-om". Kako ide podešavanje osetljivosti kod ovog modela? Ili ako imaš uputstvo za ovaj model da pošalješ? Inače i dalje sam prezadovoljan alarmom i ugradnjom!!! Još jednom hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 30, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, sad i munjica... Sent from my mobile device using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 30, 2017 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Probaj dužim držanjem tastera zaključano pa kad čuješ zvučni signal pomoću onog tastera sa zvučnikom odredi stepen osetljivosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Avgust 30, 2017 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan E ne bejah lenj pa sam ga provalio. Hvala ipak! Šljaka ko blesav, evo već 4/5 god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...