Nenad.M 13 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan A kako daljinac da "probudim", s obzirom da on nikad nije radio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre god dana na skuter ugradio kineski alarm sa buvljaka,25e je bio,pre neka 2-3 meseca je onaj rezervni daljinac prestao da radi,upali se lampica kad pritisnem neko dugme,ali alarm ne reaguje...a sa ovim drugim radi normalno...el se taj daljinac pokvario,ili se samo nesto deprogramiralo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 9, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jesi proverio baterije u daljincu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Proveri bateriju, a većina tih kineskih daljinskih može lako da se reprogramira, tj kopira. Ova verzija kod mene treba da se drže dva dugmenta (ukjlučeno i isključeno) par sekundi, i onda ulazi u program mode, na orginalu se pritisne isti taster kao na tom drugom, i tako redom dok se sve ne iskopira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Octobar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 15 A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ja sam ugradio kod sebe alarm tu najjeftiniju varijantu, ali nisam hteo da povezujem električno paljenje to mi je nekako najveća glupost na tim alarmima. Pa sam se dosetio za šta može da posluži taj, još jedan izlaz, tako da sam namestio daljinsko otvaranje sedišta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Baterija je ok,znaci da se deprogramirao...a bas bi voleo da ga vraitm u fungciju El ima neki link ili nesto kako se to programira?El kod svih isto ili se razlikuje?Slikacu ako treba daljince... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 12, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan jos kad bi neko okacio slike kako ugradjuje ovaj alarm, pa da mi sa jeftinijim ulaznicama znamo kako bilo bi sjajno... ja koliko vidim necu to sam ugradjivati... jel ima neko ko to zna da uradi u novom sadu, osim joske, on je uvek prezauzet, a i ja sam, ja bi da nekom odnesem motor i da mi to zavrsi... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Octobar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenemo od početka: - dve žute posebno na + levog i desnog žmigavca - crna (oznacena kao ground) - na masu - crvena - na + akumulatora - braon - na + sa kontakta - plava - na rele za startovanje motora (bolje ne spajaj ) - pink i siva idu sa kontakata ugrađenog relea u alarmu. trebale bi biti stalno spojene a u trenutku kada alarm pređe u trigerovano (uključeno) stanje, interni rele razdvoji kontakte...Sa ove dve žice možeš da izvedeš blokadu napajanja motora. Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan jos kad bi neko okacio slike kako ugradjuje ovaj alarm, pa da mi sa jeftinijim ulaznicama znamo kako bilo bi sjajno... ja koliko vidim necu to sam ugradjivati... jel ima neko ko to zna da uradi u novom sadu, osim joske, on je uvek prezauzet, a i ja sam, ja bi da nekom odnesem motor i da mi to zavrsi... hvala Pa mogao bih možda ja iduće nedelje, sebi sam ugradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 12, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ajd pusti broj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, imaš PP. Pitanje za Arakisa A ako jedna žice ide na + sa kontakta, a druge dve služe kao blokada motora, jel mu onda ta braon služi u stvari za aktiviranje alarma ako se da kontakt dok je alarm u trigerovanom stanju? Edit: Pronašao sam odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Octobar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tačno! Sa povezivanjem te braon žice na kontakt dobijaš uključenje sirene kada daš kontakt a alarm je uključen, isključivanjem kontakta posle 6 sekundi čućeš tri kratka bip-a (podsetnik da uključiš alarm). Ujedno služi za prijavljivanje dodatnih daljinaca i za isključivanje tog podsetnika zaključavanja...piše ti sve u uputstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan A možda i jeste ja sam ga spakovao i namestio na motor, probaj samo da vratiš osigurač pa vidi da li mu je bolje? Jos kad bih znao koji osigurac da turim ? Ubodni od 8A onaj roze boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Octobar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo je 8A, pošto je alarm spojen sa žmigavcima koji su 4 x 21W, što je približno 8A, crkao bi 10 ili 16A.je odgovarajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Tačno! Sa povezivanjem te braon žice na kontakt dobijaš uključenje sirene kada daš kontakt a alarm je uključen, isključivanjem kontakta posle 6 sekundi čućeš tri kratka bip-a (podsetnik da uključiš alarm). Ujedno služi za prijavljivanje dodatnih daljinaca i za isključivanje tog podsetnika zaključavanja...piše ti sve u uputstvu Verujem da piše, samo sam ja dobio uputstvo na turskom jeziku, pa sam jedva preveo ono najosnovnije što me je zanimalo, i tako spojio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Octobar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uslikacu Uputstvo kad stignem pa postavljam ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Super, mada sad već znam. Plavu sam pronašao da je za startovanje uz pomoć multimetra, tj sada je za daljinsko otključavanje, al' ne bi bilo loše imati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 13, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobio na engleskom u paketu ali i dalje nista ne kontam, tj nisam ti ja za lemilicu, drhte mi ruke, godinama vozim v masine, pa ostavilo posledice ... driveru ti ces vec skontati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Uslikacu Uputstvo kad stignem pa postavljam ovde. čeka se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Malo je 8A, pošto je alarm spojen sa žmigavcima koji su 4 x 21W, što je približno 8A, crkao bi 10 ili 16A.je odgovarajući. Da bili su 4 x 21 dok mi komsinica nije oborila motor, sada su 2 x 21W + ( 2 x led trachice sa 2 diode) sto znaci pitaj boga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavi od 10-16A ništa mu ne fali ako je malo jači osigurač, problem je kad je slabiji, crkavaće stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Octobar 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao što sam i obećao, uputstvo za alarm. Nenade, poglavlje 17. pa 14. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam ponovo progledao. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Alarm uspešno montiran, hvala drugu Driveru za trud i živce... Preporučujem i alarm i Drivera... ja zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...