Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam postavio temu, nisam i nemam nameru da čitam.Sledeći put ću dobro da razmislim pre nego bilo šta postavim osim onog gde i šta ima da se kupi i sl.Pošto je tema otišla u of, ajd da pitam, gde da kupim flip up kacigu sa naočarima za sunce do nekih 150€.Nema više Marušija a ja planiro da se vozim što dublje u jesen.Eto, dajte bezbedonosni savet kad već ništa ne učinismo konkretno. Ahahahahaha, Đunta majstore,ti si car! Gledaj to sa druge strane,tekovina tvoje teme je ručak iduće nedelje,gde ćemo da se upoznamo Lancia88,Joksa i ja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja, ovaj, ...mislim, ...tj. nisam siguran,...mada,...možda čika Luis ima te klip-klap, flip-ap kacige i za 60, 100e! A jesam li i ja u off enbahu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4311 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 6639 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaha, Đunta majstore,ti si car! Gledaj to sa druge strane,tekovina tvoje teme je ručak iduće nedelje,gde ćemo da se upoznamo Lancia88,Joksa i ja! Predajem se, prihvatam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...