grof 614 Napisano Septembar 20, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Buffalo Endurance Jaknu XL veličine. Jakna je kombinacija kože i gorotex, ima sve protektore, zimsku postavu koja se skida, luftere, vodo i vetro je ne propusna. Jakna je obučena ukupno 5 puta a razlog prodaje je: JA SAM DEBELA SVINJA i od marta kad sam je uzeo sam se ugojio preko 10kg i mala mi je. Cena 110e Bolje slike možete videti ni na www.pegaz-moto.rs Tel:069650060 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, koliko si visok? BTW ja sam od sutra na dijeti! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 21, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 186cm 107kg , A jakna je za tu visinu i jedno 95kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 192cm, 126kg :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, jel postoji XXL? Ja sam 190cm i (trenutno,) 110kg ( i radim na slucaju) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan HEEE ja idealan 184 visok i 94kg ))) a jos pride fali mi jakna Moja je sva pocepana ali eto problema nema se para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 21, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti fali? Daj neku ponudu, možda se i dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa fali mi 110 Jevrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li si zainteresovan za zamenu, imam xxl ISX enduro jaknu? i naravno doplatio bi ti nesto para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 22, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @ Apex : e jbg ..... @ dzimika : nebi brašo zamenu... već sam uzeo istu samo 2 broja veću, model mi skroz odgovara ali me je kao što rekoh broj malo zezao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan opusteno, ko pita ne skita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pih da je druge boje odma bi bilo lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 22, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je model Hernija Forda, možete ga dobiti u kojoj god boji želite dokle god je ona CRNA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 28, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, jesenji popust 95e, lepa ko nova tri puat obučena...... (sad me slobodno možete zamisliti ko cigu (bez namere da vredjam nacinalne manjine) koji hvali svoga konja) :D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, jesenji popust 95e, lepa ko nova tri puat obučena...... (sad me slobodno možete zamisliti ko cigu (bez namere da vredjam nacinalne manjine) koji hvali svoga konja) :D :D :D ako prodam ovu moju (aj juri kupca) ta ce ti odleteti...kod mene... ufff jesam manijak stvarno sam nameravao da prodam svoju jaknu i kupim zeni neki dobar kaput...sta cu,manijak sam ;D ajd ljudi kod mene na oglas ...jos malo,pa nestalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Octobar 2, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan PRODATA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...