katerina 118 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan BJB kolektivni godišnji odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo sa Lalajkom da organizujemo BJB vožnju do Gabona a ti generacijo da obezbediš spavanje, klopu i tako to... ;D Uh... tesko. To bi morala da bude trodnevna voznja, a u petak mnogi rade. Jedino u petak posle posla, pa da pozurimo Tesko ce Afrika do Afrike, za to treba BMW ;D ;D ;D ;D ;D Marokanac, sjajno kao i uvek, BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekad... vidim te plaže Gabonske uživo sa neki endurom i probam meso od krabe... ko zna... možda nekad... Bravo Marokanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4842 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 5571 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, fenomenalno kao i uvek! Ovaj slikopis na odlican nacin docarava sve te lepote Gabona. Mnogi jos uvek misle da je cela Afrika u Sahari... ??? ;D PS. od kojeg drveta su svi oni balvani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, fenomenalno kao i uvek! Ovaj slikopis na odlican nacin docarava sve te lepote Gabona. Mnogi jos uvek misle da je cela Afrika u Sahari... ??? ;D PS. od kojeg drveta su svi oni balvani? Drago mi je Doktore da ti se svidja................ Sto se tice balvana, najvise ih je OKOUME (najbolje drvo na svetu za pravljenje sper ploca, jer se najbolje "odmotava"), zatim ostale vrste drveta su: OKAN, BELI, DABEMA, PADOUK, TALI, KEVAZINGO i ANDOUNG. Pozdrav.........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu nekada u zivotu posetiti Africu, raspametio si me! Hvala Marokanac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lep pocetak sa onom slikom,svaka cast kako ste izgledali i Vi i Vasa supruga. Putopis prelep,slike i kvalitet slike na najvisem nivou. Hvala sto ste nam slikovito docarali delic Afrike,lepo je znati da imamo jednog bajkera izvestaca i sa tog kontinenta. Puno pozdrava!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zex_bl 0 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: pd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je za svaku pohvalu - a fotke su extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poucen putopisom iz Maroka, sacekao sam da vidim kraj, pa da na tenane odledam sve Sve je fenomenalno, ali ako mi od balavljenja na onaj deo iz rezervta rikne tastatura, bices mi duzan jednu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Poucen putopisom iz Maroka, sacekao sam da vidim kraj, pa da na tenane odledam sve Sve je fenomenalno, ali ako mi od balavljenja na onaj deo iz rezervta rikne tastatura, bices mi duzan jednu Pozdrav Hvala......Hvala......Hvala......... Sheitane prijatelju...........obezbedicu jednu portabl portiklicu kako bi zastitili tastaturu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pravi Gabonski safari! ;D hvala Marokanac na prelepom putopisu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 2, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi tereni za enduro .. F E N O M E N A L N O ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan NO COMENT :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis.Ja sa 37 godina nisam znao da u Africi postoji drzava u kojoj 9 meseci traje kisna sezona.Iskreno,zbog toga mi se Gabon bas i ne svidja mada si ti ovim slikama ipak ulepsao ovu nezgodnu informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis.Ja sa 37 godina nisam znao da u Africi postoji drzava u kojoj 9 meseci traje kisna sezona.Iskreno,zbog toga mi se Gabon bas i ne svidja mada si ti ovim slikama ipak ulepsao ovu nezgodnu informaciju. Drago mi je da ti se svideo "izlet", sto se tice kisne sezone ........DA, ona traje oko 9 meseci, ali nemoj misliti da tada pada non-stop kisa........NE, recimo pada skoro svako vece i onda osvane suncan dan.........vlaga je tada dosta pojacana. Ponekad zna da sastavi i po nekoliko dana da pada maltene non-stop.......tada recimo gradilista ne rade jer je nemoguce. Znas sta je cudno, bar meni..........tolika voda padne i vrlo brzo je nema......zemlja sve upije. Zbog te takozvane "Tropske klime" biljke bujaju pa verovatno zato dzungla postoji u tim Tropskim predelima........koji se nalaze svuda po planeti oko polutara tojest ekvatora. Pozdrav.......iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis.Ja sa 37 godina nisam znao da u Africi postoji drzava u kojoj 9 meseci traje kisna sezona.Iskreno,zbog toga mi se Gabon bas i ne svidja mada si ti ovim slikama ipak ulepsao ovu nezgodnu informaciju. Drago mi je da ti se svideo "izlet", sto se tice kisne sezone ........DA, ona traje oko 9 meseci, ali nemoj misliti da tada pada non-stop kisa........NE, recimo pada skoro svako vece i onda osvane suncan dan.........vlaga je tada dosta pojacana. Ponekad zna da sastavi i po nekoliko dana da pada maltene non-stop.......tada recimo gradilista ne rade jer je nemoguce. Znas sta je cudno, bar meni..........tolika voda padne i vrlo brzo je nema......zemlja sve upije. Zbog te takozvane "Tropske klime" biljke bujaju pa verovatno zato dzungla postoji u tim Tropskim predelima........koji se nalaze svuda po planeti oko polutara tojest ekvatora. Pozdrav.......iz Afrike. Aha....Verovatno je do vrste tla kada voda brzo ponire. PS.u vezi meraca pritiska u gumama na r1200gs sam se setio da ti napisem da se vise njih zalilo da se kvari pa pokazuje netacan pritisak.Setih se puta u Spaniju kada su ti gume popustile u pritisku vazduha.Mozda je bilo lazno merenje..... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si DARK, jeste bila greška .........ali u softveru, tako da su mi u BMW servisu u Andori preinstalirali softver (besplatno) i onda je sve bilo OK..............dešava se...............greške su ljudske. Pozdrav.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Većina ljudi voli prirodu.........životinje..........to je ljudski. Međutim, ima nekih ljudi koji malo dublje uđu u taj odnos sa životinjama............takav je jedan moj poznanik odavde iz Gabona.............francuz Xavier. Pogledao je moj IZLET U GABON i poslao mi nekoliko njegovih fotografija...........i, ne mogu da odolim a da vam ih ne pokažem. Čovek je zaljubljenik u životinjski svet i to onaj ..........totalni. Uostalom ...........pogledajte fotografije. Bavi se vođenjem jednog ugostiteljsko objekta koji se nalazi preko puta Libreville-a i nosi ime Pointe Denis (Puent Deni). Mislim da bi bilo suvišno da ja komentarišem slike....................same govore dovoljno............zar ne? Eto, na ovaj način ste u prilici da vidite još malo fotografija iz Gabona.................malo smo produžili IZLET............ Svima veliki pozdrav............iz Afrike. :) :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Octobar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slike su predivne, jedva čekam popodne da ih pokažem porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, razmisli malo... znas sta se desilo prosli put kad si Goci pokazao fotke iz Italije. Ima sad da te tera da je vodis u Afriku. @marokanac Hvala za slike, super su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne slike,svaka čast prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan C c c c, pa unisti me covjece!!! Klinci su mi se odusevili slikama. Vec kombinuju ko bi kakvu zivotinjku "udomio" u svojoj sobi. Nije nikakvo cudo sto se malo bijelih ljudi uopste vraca medju "civilizovan" svijet, kad jednom dozive ovakvu ljepotu. A sve hocu da te pitam ovo. Jel ti BMW tu? Nikako da te vidim na dva tocka kroz Gabon. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ono Barakuda onda je ogromna!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ono Barakuda onda je ogromna!! :o Jeste Barracuda (Barakuda) i ...............jeste ogromna........verovatno znas da je to jedna od najbrzih riba. @ SINY - odgovor Adventure je u Beogradu, odmara i brine se o njemu moj drug Boki (drzi caffe pizzerija "Slonce" u Zemunu), da bi pojasnio..........ja sam kupio BMW i napravio dogovor sa Bokijem da mi ga otplati u ratama za par godina...............a do tada kada sam na odmoru u Srbiji motocikl ja koristim, ostalo vreme on ga koristi. Eto to je dogovor i problema nema. Medju dobrim drugovima sve je stvar dogovora..................kada se vratim definitivno za Srbiju..............Boki prodaje "svoj" Adventure i kupujemo 2 NOVA..........i idemo da se vozimo..................non-stop. Bar dok nas zdravlje sluzi...............a ..........dace Bog da posluzi. Pozdrav, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...