p0peye 288 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.com/search?q=1+pound+to+eur a može i: 83 gbp in € ili http://www.google.com/search?q=83+gbp+in+euro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 21, 2009 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svasta ima u Americi za male pare pa cak i da se plati carina nije strasno. A ako nekom treba za stazu i nije mu bitna registracija onda stvarno ima svasta. Evo na primer ovo: http://forums.13x.com/showthread.php?t=228842 Izvinjavam se za poluskretanje sa teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svasta ima u Americi za male pare pa cak i da se plati carina nije strasno. A ako nekom treba za stazu i nije mu bitna registracija onda stvarno ima svasta. Evo na primer ovo: http://forums.13x.com/showthread.php?t=228842 Izvinjavam se za poluskretanje sa teme. Uvek smo zadnja rupa na sviralu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigao mi paket za 4 dana, nije naplacena carina, naveli su cenu od po dve funte po plocicama. Jos jednom preporuka za ovakav vid narudzbine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan tebi je stigao jedan laptot slucajno prosao carinu meni je stiglo 30 paketa u poslednjih 3 meseca pozz Svako prica svoja iskustva. Znam sta mi je rekao drugar kome svakog meseca stizu paketi iz inostranstva. Probao, proslo i to je to. Ti si na svih 30 paketa platio carinu a bilo je napisano gift/sample? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na svakom je pisalo gift platio sam carinu/porez na vece pakete ili na one gde je bila skuplja postarina na manje pakete, od kojih neki su dosta vredeli ali to ne pise, nisam platio carinu na par vecih paketa bila je napisana niska cena, tipa 130 usd za auspuh to nisu priznali, isao sam tamo i povecali su to na 200 usd nakon dosta prepiranja sa njima tj platio sam porez/carinu na vrednost od 200 usd za airbox i kn filter su me isto zvali, mislili su da je skupo, ja platio 20 dolara. bila je ems posiljka i platio sam carinu/porez na vrednost postarine + 20 dolara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidis kako moze konstruktivno da se pise a ne neka lupanja i sisanja... Hvala na odgovoru. I dalje je fibra u pravu. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan meni su deo koji je placen 25gbp procenili na 22.000 din, i platio sam oko 9600 carinu , deo sam kupio na ebay, cimali su me 7 dana i na kraju sam morao da platim, iako se nalazio racun u paketu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mora da je bilo nešto jako bitno kad si pristao na taj tretman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 22, 2009 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim Amere, salju mi delove, naplacuju mizeriju i sve uz please, thank you, best regards... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja sebi da naručim nešto tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...