Killer NS 0 Napisano Januar 12, 2007 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Bio bih vam zahvalan ako bi me posavetovali od kojeg proizvodjaca da kupim plocice i naravno gde da ih kupim.Unapre hvala1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Bio bih vam zahvalan ako bi me posavetovali od kojeg proizvodjaca da kupim plocice i naravno gde da ih kupim.Unapre hvala1 mogu da ti posaljem karbon loren ili nissin verovatno su 35e.po disku nisi rekao godiste 064/142-5729 Raja Mladenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan mozes da stavis nisin imas ga na n.beogradu KDMmotors tel:3018-285 naj povoljniji su sa cenama koliko ja znam. sto se tice karbon lorejna imam lose iskustvo sa njim. brembo je odlican ali neznam gde ga ima kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 12, 2007 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je `94..Nasao sam i lukasove kazu mi da nisu lose.U svakom slucaju hvala vam,nazvacu sutra da vidim i u KDM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Motor je `94..Nasao sam i lukasove kazu mi da nisu lose.U svakom slucaju hvala vam' date='nazvacu sutra da vidim i u KDM-u.[/quote']Nisinove plocice za taj motor kostaju 35e.po disku toliko bi kostale i lukas bas me interesuje dali su ti u BGD nahjeftiniji.Kostalo bi te jos 300din da ti to donesu na kucnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan originali ili,eventualno nissin!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 13, 2007 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ovi iz KDM-a izgleda da danas ne rade tako da ne znam posto su kod njih.Nasao sam ferodo za 25e po disku samo ne znam kakve su,a ima i u luisu neke saito po 23e.Izvinjavam se ako gnjavim ali od skoro imam veci motor pa su mi odnos cene i kvaliteta nepoznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date='ovi iz KDM-a izgleda da danas ne rade tako da ne znam posto su kod njih.Nasao sam ferodo za 25e po disku samo ne znam kakve su,a ima i u luisu neke saito po 23e.Izvinjavam se ako gnjavim ali od skoro imam veci motor pa su mi odnos cene i kvaliteta nepoznati.[/quote']Mala ti je to razlika u ceni verujmi da neces biti zadovoljan sa tim saito.Nezali za gume kocnice i ulje.To je ono sto ti cuva motor i glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan KDM ce raditi od ponedeljka 15.01. imali su popis.Mozda oni nisu naj jeftiniji u srbiji ali kod njih uvek imas UDJES KUPIS I IZADJES to mi vise znaci nego da ustedim par eura pa da cekam po petnestak dana.sem toga ljudi u KDM su preljubazni imace strpljenja da te saslusaju i posavetuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...