YOman 109 Napisano Januar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mojne ovo Yoman da vidi :oops: Shta Vid'o...Jebo!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 17, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Malo malo pa se neka Yamaha pokvari :evil: ''bem ti firmu... :fcab: O tome ja pricam samo me niko ne slusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 17, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan žao mi je ako æu ovim razoèarati mrzitelje yamahe, al je samo spala - klema :mrgreen: ..i to zbog nesavesnog rukovanja akumulatorom od strane vlasnika :wink: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxxaax!shto je skinu,majstore!!!!ja sam moje kleme zavario za stubline!!!!phphph....da ne cuje zlo! :evil: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Januar 17, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan žao mi je ako æu ovim razoèarati mrzitelje yamahe' date=' al je samo spala - klema :mrgreen: ..i to zbog nesavesnog rukovanja akumulatorom od strane vlasnika :wink: :oops:[/quote'] Neka si im rekao,kod mene Dzamaha radi kao satic,jos da ja naucim da vozim i bice superiska?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Januar 21, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E, Mina, ti si stvarno neumorna... Slike su super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...