vekanoid 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine bi trebalo da ga bude u prodaji. Pogledajte kako izgleda novo cedo qingqi-a Ima masku slicnu kao suzuki sv650. Kontam da ce biti moguce dodati masku od qm250-2D na qm125-2D jer su kormani identicni. Pa ko je pitao za vetrobran, eto resenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Imas informaciju da ce da bude kod nas u prodaji, ili ce biti negde u prodaji? U svakom slucaju mnogo primereniji agregat ovom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekih detalja vezanih za ovaj bike Cylinder: Single Type: 4-Stroke, Air cooled Bore: 72mm Stroke 61.2mm Displacement: 249cc Compression Ration: 9.2:1 Max Power: 15,4kw@7500rpm (~20.6hp) Max Torque: 19.5Nm @6000rpm (~14.4ft/lb) Lubrication: Pressure spray a uz sve je i jako ružan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Po malo mi cudno izgleda sa ovom prednjom maskom, mada celokupan izgled je dosta dobar. Pitam se samo nece li imati mozda previse vibracija. Na Apoloa se nisu zalili na vibracije, mozda i na ovom nece biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Качио сам ово и раније, али ево опет: неки са украинског форума испробао моделе са 250 цм3 мотором. - http://www.motoduragon.com/content/view/123/56/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ovde fali jos maski da porkiju agregat,ovako izgleda ne dovrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slzaem se sa slayerom... meni je motor lep, ali bio bi jos lepsi da ima i bocne maske, cime bi se pokrio veci deo agregata, a i izgled bi bio mnogo ozbiljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem da fali jos maski, ali brate mili sto mu je ruzan far... katastrofa! :-\ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Deluje malo mrshavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vekanoid 0 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas informaciju da ce da bude kod nas u prodaji, ili ce biti negde u prodaji? U svakom slucaju mnogo primereniji agregat ovom motoru. Informacija nije bas pouzdana, to su mi rekli u QINGQI prodaji u NS-u kada sam nosio motor na prvi redovan servis. Ja sam pitao kada ce ga biti i da li cu moci moj QM125-2D da menjam za taj uz doplatu, pa mi rekose da ce verovatno biti sledece godine QM250-2D modela i da nije problem zamena "staro" za novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vekanoid 0 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Deluje malo mrshavo Pa deluje kao da ima agregat od 250cc Kada bi maska isla preko agregata onda bi se ta mrsavost sakrila i izgledao bi kao neka robusna trkalica.... Jos da mu malo podebljaju zadnju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mene podseca na XJ600 ali naravno LICI.....ruzn kao djavooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...