Gile_Extremeboy 7919 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sta? Kako? Gde? Kad? ??? Samo sam cuo ovaj vikend zurka? Neznam ni da lipetak, subota? nista.. :-\ Ima li neko neku informaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 19.09 centar Markovca-tacnije skolsko dvoriste (??)... To je sve sto znam!! Organizatori su (valjda ?) Silver Riders, pa neka se neko od njih oglasi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je subota u pitanju. silver ridersi organizuju zurku , zato dodjite . pozdrav iz kragujevca . mi dolazimo mk baba zaneti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam čuo od jednog dečka iz Markovca (član kluba je) da će žurke biti van Markovca (a ne u školi,jer nisu dobili dozvolu za tu lokaciju) kad se krene za Raču,nekuih 300 metra od pumpe,sa desne strane puta! Treba da sviraju Vatrene kočije (Jagodinci) i neki bend iz Velike Plane. Ulaz je 100 kinti po motoru! To je sve što ja znam,ja u svakom slučaju dolazim,s obzirom da mi je to jaaakoo blizu! Ko došo,dobrodošo,vidimo se tamo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ajde vidimo se. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina rec koja opisuje zurku od sinoc je BRUKA.. Ono je ljudi moji jedna velika sramota za organizatore.. Znaci bedak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 200 dinara ulaz!? Mislim stvarno... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vruce pivo 120din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pod čijim bojama je pravljena žurka ? Mislim koji klub je organizovao, ne vidim niti jednu zastavu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan 19.09 centar Markovca-tacnije skolsko dvoriste (??)... To je sve sto znam!! Organizatori su (valjda ?) Silver Riders, pa neka se neko od njih oglasi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 19.09 centar Markovca-tacnije skolsko dvoriste (??)... To je sve sto znam!! Organizatori su (valjda ?) Silver Riders, pa neka se neko od njih oglasi!! Kao sto napisah VALJDA... Doduse oni momcici sto su na "kapiji" trazili 200 dinarjeva za ulaz ne nosise nikakve boje...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 19.09 centar Markovca-tacnije skolsko dvoriste (??)... To je sve sto znam!! Organizatori su (valjda ?),Silver Riders pa neka se neko od njih oglasi!! Meni ovi iz Silver Riders-a rekli da nisu imali pojma o ovoj zurci,i da ih niko nije ni zvao,a ovi iz Markovca su valjda neka njihova ispostava Ja samo znam, da sam bio sat vremena,popio izvetrelo pivo,i otisao kod tasta u Markovac kuci,uzeli smo gajbice ladnog jelenka,i cepali do zore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Moji dragi bajkeri, najpre sam mislio da ništa ne napišem jer ovaj događaj ne zaslužuje nikakvu pažnju. Onda pregledam temu i vidim da nas niko nije ni zvao da dođemo, da smo sami nagađali gde i kada se održava i da se ne zna organizator pa je stoga sve prošlo kako je prošlo.Toalet za dame je posebna priča, da ne pominjem prethodne zamerke o ulazu i pivu. Onda razmislim, pa kažem dobro, ne mogu svi da voze motore već ko šta ima, tako ne mogu svi da organizuju skupove i žurke već kako ko zna i može. Ovo je ipak ličilo na seosko druženje par lokalaca koji su bili POČASTVOVANI PRISUSTVOM I OZBILJNIH BAJKERA (triput' odjedanput - PRVI PUT, ZADNJI PUT I NIKADA VIŠE). Da sve nije tako crno govori i činjenica da sam sreo neke drage ljude i upoznao - ovo je najsvetliji trenutak - čiča MILUTIN-a VEKIĆ-a iz Markovca KOJI IMA 73 GODINE (možda sam omašio za neku godinu i ima 76 ?) i njegov izvanredni BMW kojim se još uvek voza. Malo sličica će dobro doći a vi rasporedite komentare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nija nisam hteo da komentarišem uopšte,bilo šta,al kad videh vaše komentare ajd i ja da se složim sa vama:žurka NE VALJA NIŠTA!Niti je ko zvao,niti je napisano bilo gde nešto o tome.Em nije bilo vode uopšte,niti wc-a,osvetljenje nikakvo,ali što momci nisu znali da uz binu treba da obezbede i bubanj ,pa su čekali momke iz Jagodine(Vatrene kočije) da donesu i svoj bubanj!Dok se naštimovali,svirali sat vremena i to je to!Ovi drugi klinci iz V.Plane nisu ni dobili priliku! Da mi nije bilo puno drugara iz Jagodine i Ćuprije,ne bih ni došao!Ovako ,sa svima po malo,popio dosta,pa nisam ni obraćao puno pažnje na organizaciju! Generalno...nula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7919 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E Mare.. Mare.. tebi svud lepo, to gotivim, niko ne moze da ti pokvari raspolozenje cak ni najgora zurka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 24, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan jel ide neko i dogodine??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimezmaj 2 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ide al' Cica Milutin kod nas na skup i zurke. Drago mi je da je bio pozitivan lik na zurci pa ljudi nabavite telefon od Milutina pa da ga pozovemo u goste licno mislim da je starac dobar lik. A mi bajkeri u Markovac joks brate vise................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne Markovac mene vise ne vide na ovakvim manifestacijama. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...