Guest farbach Napisano Septembar 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan sad je kasno da mi bude zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Septembar 15, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E pa sledece godine okrsaj je u kucajskim planinama u mom kraju, gledaj da ga ne propustis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Samo Aco izbacite ove teneriste iz okrsaja vidis da ih nigde nema. Bolje neke druge u okrsaj zovite. Ovi ST jaki samo na tastaturi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan sad je kasno da mi bude zao. Treba da ti bude žao, i meni je žao što sam morao da se vratim u subotu uveče i nisam bio u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sad je kasno da mi bude zao. Treba da ti bude žao, i meni je žao što sam morao da se vratim u subotu uveče i nisam bio u nedelju U nedelju su bili lepsi tereni nego u subotu a ja i dalje ne mogu da pohvatam gde smo sve bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Lepo jašta,nego ima li nekog načina da se dodje do Boškovih voda a da se izbegne ibarska ,da se pridje odozdo od Arilja ,to mi je bio tip za neku narednu turu jer tu ,kod Aca je jaga ispod sača samo taka a hteo sam da iznenadim ekipu.Veliki pozdrav Ima, i to lepa deonica. Arilje-selo Visoko-Lubis. Asfalt tridesetak i makadam desetak km. Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju su bili lepsi tereni nego u subotu a ja i dalje ne mogu da pohvatam gde smo sve bili. A, Sale sad me uteši Šalim se, neka je vama bilo lepo, šta da radim morao sam da prekinem tako lepu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, bar si bio u subotu .... ima nas koji smo "omašili" pa nismo ni bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo, kakva ekipa jbg taj vikend nisam jos imala motor verujem da ste se super proveli, priroda je prelepa a i teren! Aco, daj jos slika, sigurno imas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Septembar 17, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo mnogo lepo, jedna od mojih najlepsih voznji ove godine. Sve se pogodilo, mesovit offroad, priroda, drustvo, verni ati su nas slusali bez problema, ma sve je bilo extra Evo ovde ima jos slika http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14972.1520 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da znas Aco bilo nam je super, imali smo deonica nimalo naivni ali na svu srecu svi smo prosli super. Sve u svemu Extra. Dogodine iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opet negde u tvom kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Nije jedini, bilo je pola-pola od nas osam ;D E pa ja bi verovatno lezao stalno u blatu. Ne da mi je zao nego ne mam reci! Ja sam ovog leta presao jedno 7-8 hiljada km (ne znam ni tacno koliko) i ovo bi mi bilo kao slag na tortu. Vidim da je bilo cepanje kako treba. Hoce li biti neko "zatvaranje sezone"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike , pogotovo ove sa Golije, prelepe su ! Zavidim vam na voznji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put necete bez mene ! Pa makar izlomio diverziju . ai moram da pomognem saletu oko gume mada je on to vec doktorirao . Nego gde je ona slika kad je krava pocela da Zeksu jede transalpa a Cekson jurio kravu ? Kepo kupujem transalpa i kraj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan bas lijepo... p pravilu u off se nikad ne ide sam... upravo zbog tih stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Octobar 2, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego gde je ona slika kad je krava pocela da Zeksu jede transalpa a Cekson jurio kravu ? Slikano je na Goliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...